[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
hhhmmmm powiem tak nie był robiony program chyba że ja o tym nic nie wiem a jesli bylo coś robione to jest za mało niutów o jakieś 36 +- wykres pokazuje że nie jedzie auto z dołu wiec jest zepsute :mrgreen: jak ustukam kasę to jadę do GTO może coś naprawi i wykres się poprawi :mrgreen: i może zacznie jezdzić poprawinie to auto :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja mam gówniany program, gotowca kupowałem hehe i coś mi niedomaga i komp wrzuca tryb awaryjny i ucina doładowanie na 0,55 bara. Najpewniej N75. Więc już za niedługo wpadnie N75 od RS2 i zobaczymy.
A co do sprzedaży. Mam potencjalnego kupca, jeśli on go nie kupi to go nie sprzedaje już później.
Taką podjąłem decyzję
A co do sprzedaży. Mam potencjalnego kupca, jeśli on go nie kupi to go nie sprzedaje już później.
Taką podjąłem decyzję
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Zawsze byłem ciekaw jak mnie słychać, to sobie dzisiaj nagrałem :mrgreen:
Dźwięk biedny i słychać latający wydech przy schodzeniu z obrotów hehehe. Ale coś tam się drze
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
Dźwięk biedny i słychać latający wydech przy schodzeniu z obrotów hehehe. Ale coś tam się drze
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na prawdę mam żarówkę do wymiany? A wy co macie do wymiany w waszych rzęchach?
s80, nagrywałem telefonem, ma dobry mikrofon, ale najwyraźniej postawiłem go za blisko wydechu - przez jego głośność, powstały takie wypierdywania. Nie hamowałem jeszcze mojego bo muszę najpierw zrobić parę rzeczy.
Na prawdę mam żarówkę do wymiany? A wy co macie do wymiany w waszych rzęchach?
s80, nagrywałem telefonem, ma dobry mikrofon, ale najwyraźniej postawiłem go za blisko wydechu - przez jego głośność, powstały takie wypierdywania. Nie hamowałem jeszcze mojego bo muszę najpierw zrobić parę rzeczy.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Oj tam auto jest tylko autem czy ma żarówkę czy nie.duo pisze:a może wlaśnie jedyne czym się moga u siebie pochwalic to, ze wymienili wszystkie spalone zarówki do tej pory i teraz się będą czepiac innych. "zoabcz nie świeci Ci żarówka, a mi wszystkie świecą :!: " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: guuupio Ci <ok>
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mabro i duo, szkoda się wysilać każdy wie swoje, hejterzy najwięcej i niech tak zostanie. Każdy robi co chce i jak chce, dlatego najlepiej mieć wysiusiane na innych
auto fajne więc właściciela trzeba kiedyś poznać.
ps. w lipcu jest jakiś zlot w kielcach dosyć poważny, więc ruszcie tyłki i się widzimy, bo mamy po równo do hali wystawowej
papatki bratki :mrgreen:
auto fajne więc właściciela trzeba kiedyś poznać.
ps. w lipcu jest jakiś zlot w kielcach dosyć poważny, więc ruszcie tyłki i się widzimy, bo mamy po równo do hali wystawowej
papatki bratki :mrgreen:
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
całkiem nieźle to brzmi jak na nagranie robione telefonem, może faktycznie ciut za blisko wydechu. Ciekaw jestem jak w realu brzmi <ok>Mabrothrax pisze: s80, nagrywałem telefonem, ma dobry mikrofon, ale najwyraźniej postawiłem go za blisko wydechu - przez jego głośność, powstały takie wypierdywania.