Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)
-
gibaj
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
te a ten tutaj https://audi80.pl/bzibzi,u,29958.htm to nie czasem zwierzak? ten usunięty?
Pozwoliłem sobie skopiować dla potomnychgibaj pisze:poczytajcie szybko sb ten spajki to jest gość :shock:
x e [Dzisiaj 19:01] spaykee: Czemu jakiś bezmózg przeniósł mój temat o sprzedaży zawieszenia do śmietnika? Orajcie pole, banda ...łów
x e [Dzisiaj 19:02] spaykee: a gdzie jakiś powód, cokolwiek?
x e [Dzisiaj 19:02] spaykee: usunąć to każdy może, a wytłumaczyć się z przyczyny to już nie ma odważnego? Zasrańcy
x e [Dzisiaj 19:04] spaykee: Wymagam, żeby w mailu powiadamiającym był POWÓD i przez kogo usunięty post, temat, cokolwiek. Żeby bylo wiadomo kogo za jajca wieszać.
x e [Dzisiaj 19:05] spaykee: i też mam to gdzieś, że moderator nie ma czasu, bo "ma też życie pryweatne". Skoro się podjął takiego wyzwanie jak bycie modem, to niech MA czas, na wyjaśnienie, i przyznanie się od razu, że to właśnie on to zrobił.
x e [Dzisiaj 19:12] spaykee: jak banda osłów, klapki na oczach i ślepo w to, co śmieszny i żałosny doc sobie wymyślił w regulaminie. Doc, który nawet nie potrafi odpowiedzieć na proste i łatwe pytanie w śprawie wydatków klubu z pieniędzy klubowych.
x e [Dzisiaj 19:14] spaykee: znajdzie się odważny kto się przyzna i powie czemu? :] Czy dalej mam cisnąć po każdym po kolei? :>
x e [Dzisiaj 19:23] gibaj: https://audi80.pl/giba...9,30.htm#745720
x e [Dzisiaj 19:23] spaykee: a pies Was czochrał. Jak ktoś coś ma do powiedzenia, zapraszam na PW, obiecuję dobrze zbesztać
x e [Dzisiaj 19:31] Parzo: a jak odczepic ta wtyczke od ECU bo komputer juz mi na samej tej wtyczce wisi?
x e [Dzisiaj 19:31] spaykee: rwij na chama
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Jak nie urok to sraczka z prostakiem. Patrzcie proszę na 'spaykee' i bez gadania wpierdzielcie 3 ostrzeżenie.

Poza tym... spaykee nic nie robi, nikomu nie pomoże tylko czeka na dym.
Powinien iść do psychiatrii, może lekarz przepisze jakiś lek uspokajający i zleci odpowiednią terapię (aby nie na forum A80, może być np tu: www.cham.fora.pl ) 
Będzie troszkę spokoju- Zablokowanie możliwości pisania postów po wartości ostrzeżeń: 3
Poza tym... spaykee nic nie robi, nikomu nie pomoże tylko czeka na dym.
Lata lecąspaykee Dołączył: 16 Gru 2007
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 23:40 przez Doc, łącznie zmieniany 4 razy.