delikowi tylko polalem, z Toba chce flaszke obalic :mrgreen:KoralB3 pisze:a mi za pomysł nie polejesz ?
gruzzz i tona spamu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
a wdeptaj, jutro tuninguję dolot <ok>KoralB3 pisze:spaykee, kiedy mogę Ci pomóc przy samochodzie ? kiedy będziesz coś robił ? <ok> :mrgreen: :mrgreen:
o każdej porze dnia i nocy <ok>KoralB3 pisze: robimy sobie jakiś piknik :?: <tance> <tance>
na tym forum na pewno. Na innych nie ma sztywnych pał, uważających się za "elitę", a w rzeczywistości będąc bandą żałosnych dzieci. <ok>delik pisze:jakby kazdy pisal co mysli to nie bylo by osoby bez paru warnow <ok>
Na każdym forum, jak i w życiu, jestem taki sam, i tylko tu dostaję warny.
krupnik cytrynowy już się chłodziMaszu pisze: polac temu panu!
łazienka czeka do zrobienia, coś się ogarnie ziomMaszu pisze:hookers! hookers! hookers! hookers! hookers! hookers! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie płacz,m polejeKoralB3 pisze: a mi za pomysł nie polejesz ?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
16czerwca jadę do Żanki na zlota - Dajtki, 8-)Maszu pisze: ale Zią, to za daleko... cos blizej :mrgreen:
prawieznaczy sie wiertarka, wiertlo fi 5 i dziury w srodkowym :mrgreen: :mrgreen:
WRC (warcy, rycy, cescy) :mrgreen: :mrgreen:
zakupiłem trochę kolan kanalizy, pomalowałem czarnym matem, zamówiłem nowy stożek, będzie na nowo zrobiony, a że to gruz, to na kanalizie też pojedzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kuszace... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:spaykee pisze:16czerwca jadę do Żanki na zlota - Dajtki
tez tak pomyslalem zeby dzien wczesniej sie zjawic :mrgreen: :mrgreen:naczy dajtki są 17... ale 16 juz zamierzam byc
to kto w nogach spi? :mrgreen: :mrgreen:
rurki pcv i na zgrzewarke polacz :mrgreen: :mrgreen:spaykee pisze:na kanalizie też pojedzie
btw, jakie fi dolotu?
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 22:20 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
a wiec postanowione.... 16.06.2012 Olsztyn - zlot alkoholikow audiholikow! <ok>
w planie:
- grill
- chill
- alko
- łazienka :mrgreen:
niekoniecznie w tej kolejnosci <mikolaj>
w planie:
- grill
- chill
- alko
- łazienka :mrgreen:
niekoniecznie w tej kolejnosci <mikolaj>
Ostatnio zmieniony 13 maja 2012, 22:21 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.