[Audi Cabrio] by wysio 2.6 v6 99R
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
delik pisze:bombowo <ok> powiedz mi jakei masz dane tego kola 10? czy 9j? et? pzodr
wszystkie koła 9.5 cala ET 30 pasują jak ulał nic nie trze opony 215/40/17 ładnie się naciągneły . Śpiące policjanty muszę omijąc z daleko bo przejechać to jest sztuka <ok>
Dzięki za miłe słowa trochę czasu poświęciłem na ich odregenerowanie ( polerkę jeszcze poprawię ) słabe foty bo całość śrub jest w złotym kolorze . Teraz muszę zaciski pomalować coby całościowo współgrało .
Rs grzecznie czeka na malowanie i późniejszy montaż . Auto na kole trochę się roztyło a , Rs tak mi się wydaje że przód jeszcze mocnej rozdmucha .
tył faktycznie jest na drobniutkie mm ,generalnie koła prawie równo z błotnikami . Przód przy full skręcie nigdzie nie trze i nie obciera a też miałem obawy . Co do dystansu z czasem pewnie gdzieś trafie i zamontuje na tył te 5mm ATLASA <ok>Niki20 pisze:obstawiam, że z tyłu do belki nie masz więcej jak 5mm :mrgreen: Przód bezproblemowo :?:wysio pisze:wszystkie koła 9.5 cala ET 30 pasują jak ulał