[Fotki B4/TDI od Doodie...Małopolska]
- doodiebreakz
- Forum Audi 80
[Fotki B4/TDI od Doodie...Małopolska]
Witam! Oto fotki mojej B4...
12-2004 - tuż po zakupie
Małe zmiany pózniej...
...crash Norwegia. 08-2007
Stan obecny. 10-2007
12-2004 - tuż po zakupie
Małe zmiany pózniej...
...crash Norwegia. 08-2007
Stan obecny. 10-2007
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 23:19 przez doodiebreakz, łącznie zmieniany 1 raz.
- doodiebreakz
- Forum Audi 80
- doodiebreakz
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Ogólnie wygląda dość sympatycznie ale przedni zderzak jak dla mnie jakoś nie pasuje, albo źle osadzony i przydały by się lampki zespolone siatke możesz psiknąć na czarno, na pewno będzie lepiej. Środek zupełnie mi się nie podoba razem z tymi pokrowcami i dywanikami itd :-| no ale tobie się podoba Pozdrawiam
nie no panowie, jak tak można - przecież jest tyle ładnych oryginalnych części, pasujących, wyglądających i nie z laminatu i siatki na poxipol i deseczke...
...środek remizowy...
...jedyne co ładnie wyszło to felgi i ciemne lampy z tym kolorem nadwozia (ori czy malowane, bo na tych zdjęciach malo widać??)
gratuluję chęci, życzę powrotu na dobrą droge...
...środek remizowy...
...jedyne co ładnie wyszło to felgi i ciemne lampy z tym kolorem nadwozia (ori czy malowane, bo na tych zdjęciach malo widać??)
gratuluję chęci, życzę powrotu na dobrą droge...
prawie w niczym mi nie przypomina wozu El Modego, oprócz koloru nadwoziapilocik69 pisze:A nie przypomina Wam innego auta?....................pamietacie Furacza El Mlodego? :mrgreen: .
Oczywiscie tylko zartuje. zderzak ala RS2 +, siatka-, gleba+ , srodek - . Dzielaj dzielaj Panie. PEace.
seria bardziej mi sie podobała :->