do zaparcia 8-)Mabrothrax pisze:ile trzeba opuścić dla optymalnego wyglądu
[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a tam akurat same lizodupy. Znam wiele bardziej zaawansowanych niż w tamtym projekcie - i również tu na forum.Mabrothrax pisze: Nie trafie już do zaawansowanych, peszek
Bo co to za sztuka kupić zadbane blacharsko auto, założyć felgi i dać glebę jak w większości w zaawansowanych :?: :idea:
Albo nie zrobić nic, poza jakimiś tam naprawami, troszkę podkręceniem mocy i czysta seria w zaawansowanych, i to z racji kultowego modelu. No zaawansowany projekt, że hej. <mikolaj> <rotfl>
Ja tam wolę nie być wcale <ok>
Ostatnio zmieniony 26 maja 2012, 10:38 przez dewiant, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
turlaj dropsa łapciuchuMabrothrax pisze:To był żarcik, mi tam na tym nie zależy a tym bardziej na opinii niektórych znawców w tym miejscu
a to tak jak moje <ok> <ok> <ok> <ok> z rarytasów, to mam powieszone TAMPONY na wewnętrznym lusterku <haha>Mabrothrax pisze: Moje auto będzie robić szał bez rarów
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
U mnie największy rarytas to wypierdziany własnodupnie fotel. Mega rar <ok>dewiant pisze:turlaj dropsa łapciuchuMabrothrax pisze:To był żarcik, mi tam na tym nie zależy a tym bardziej na opinii niektórych znawców w tym miejscua to tak jak moje <ok> <ok> <ok> <ok> z rarytasów, to mam powieszone TAMPONY na wewnętrznym lusterku <haha>Mabrothrax pisze: Moje auto będzie robić szał bez rarów