[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Idź wreszcie tego golfa odrdzewiać i daj sobie spokój bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem co wyklucza Cię z normalnej rozmowy.
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2012, 19:20 przez Mabrothrax, łącznie zmieniany 2 razy.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Normalnie strach do pełna zatankować.Mabrothrax pisze:Nowa nowość. Ukradli mi dzisiaj paliwo z baku i porysowali auto. Jest moc.
Trzeba przestać lać pod korek tylko na rezerwie widzę zacząć jeździć.
Tylko na porysowanie nie ma rady. Pewnie klapkę wyłamywali chamy.
Przy takich cenach paliw i rosnącej biedzie taki proceder był do przewidzenia prędzej czy później.
Niedługo strach będzie się uśmiechnąć bo złomiarze plomby wydłubią.
Polska - dziwny kraj.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
marszall, trochę przesadzasz moim zdaniem i Twoje wypowiedzi są wręcz głupawe.
Nie widziałeś na żywo, nie obmacałeś, więc nie możesz pierdzielić głupot takich jakie piszesz bo niestety to się nie pokrywa z prawdą. MBC to wcale nie druciarstwo, a może założył sobie na chwile dla testu?. Auta nie ocenia się po wyglądzie ze zdjęć czy jakimś zaworku. Nie sztuką jest kupic fele, wsadzic gwint, pstryknąć parę fot lepszym aparatem i pobawic się PSP i wtedy jest fura konkret a jak OGAR
Nie widziałeś na żywo, nie obmacałeś, więc nie możesz pierdzielić głupot takich jakie piszesz bo niestety to się nie pokrywa z prawdą. MBC to wcale nie druciarstwo, a może założył sobie na chwile dla testu?. Auta nie ocenia się po wyglądzie ze zdjęć czy jakimś zaworku. Nie sztuką jest kupic fele, wsadzic gwint, pstryknąć parę fot lepszym aparatem i pobawic się PSP i wtedy jest fura konkret a jak OGAR
Sorry jak kogoś uraziłem, ogólnie jak sie pierwszy raz spotkałem z tym autem to podziw i szacuneczek, a to fimc a to tip, ale jak mi sie w treści taki informacje trafjają jak MBC w silniku który ma do tego oddzielny zawór to dla mnie półsrodek, moze nie drut ale napewno nie tak jak być powinno. Przyznaj sie nie masz kasy na profi strojenie. Jeżeli chodzi o mojego golfa pytaj co sie nie podoba odpowiem co i jak jest zrobione.
A co do czytania ze zrozumieniem to wkleiłeś linka ze strony GTO ale to jest KR na digifanice gdzie inaczej niż MBC turbiny nie ustawisz a ja pisałem o tuningowaniu 1.8T czytaj 1.8 20V bo taki masz silnik
A co do czytania ze zrozumieniem to wkleiłeś linka ze strony GTO ale to jest KR na digifanice gdzie inaczej niż MBC turbiny nie ustawisz a ja pisałem o tuningowaniu 1.8T czytaj 1.8 20V bo taki masz silnik
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: