80 B4 coupe taczkowóz
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Gratki za robotę, bo na pewno trochę nerwów przy tym zjadłeś żeby to wszystko zrobić tak jak ma być.
Mi jednak ten wzór, który zaprezentowałeś jakoś nie leży. Bardziej poszedłbym w stronę tego co zaproponował archi. Jednak zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku powinno to grać więcej niż przyzwoicie
Mi jednak ten wzór, który zaprezentowałeś jakoś nie leży. Bardziej poszedłbym w stronę tego co zaproponował archi. Jednak zarówno w pierwszym jak i drugim przypadku powinno to grać więcej niż przyzwoicie
konkret robota :mrgreen:
powiedz mi objetosc tych pudel wyliczales? oddzielales sciankami jakos poszczegolne glosniki? czy poprostu je wstawiles? bass reflex troszke maly, chyba ze to syki... jest mozliwosc ze cisnienie z glosnika basowego bedzie zaklocalo prace mniejszego glonika... pomysl nad tym
dorzuc jeszcze kondzia 3,7 F i bedzie baja :mrgreen:
powiedz mi objetosc tych pudel wyliczales? oddzielales sciankami jakos poszczegolne glosniki? czy poprostu je wstawiles? bass reflex troszke maly, chyba ze to syki... jest mozliwosc ze cisnienie z glosnika basowego bedzie zaklocalo prace mniejszego glonika... pomysl nad tym
dorzuc jeszcze kondzia 3,7 F i bedzie baja :mrgreen:
nie wyliczalem pudel bo praktycznie nie bylo mozliwosci zrobic odpowiedniej wielkosci do tych glosnikow, bass reflex na gorze jest maly ,, mozna powiedziec ze tylko wizualnie spelnia zadanie , ogolnie bass reflex jest pod spodem , wyciete sa 4 otwory ktore odprowadzaja cisnienie , glosniki sa oddzielone gabka wygluszajaca ale duzy jednak daje malemu popalic :-x ,, wzor jest zrobiony tak zeby nie zmniejszac pojemnosci bagaznika i zeby jednak jeszcze było cos widac w tylnej szybie , praca trwala 3 dni , najwiecej nerwow było z kablami i wzmacniaczami ,,na zdjeciu nie wiac ale pod spodem jest ,mniejszy ktory steruje mniejszymi głosnikami i syczkami, kondzio bedzie ale mniejszy cos kolo 1F