[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tej nie sprzedaje.Wino pisze:A masz już kupca na tę
Nie, czemu hehe. Trochę pojeżdżę na tej ori, a z kupety niech sobie leży, kiere zmienić to 10 minut jakby co <ok> . Zresztą i tak już w planach nie mam jakis cudów, kiedyś jakiś welur tylko, to juz coraz starsze auto, za pól roku będzie 25 lat, najważniejsze żeby blacha i mechanika były w bdb. stanie.Tighe pisze:To teraz będziesz wyrzucał z niego wszystko to co włożyłeś? :lol:
Dokładka to była lekko niespasowana, w dodatku jak była czarna to lekko kupowato to wyglądało tak jak niektórzy mówili, a co do reszty to oprócz kiery to zostają i zegary i radio itd. Na ori kierownicy jeździ sie super jak nie ma wspomagania. Zresztą jak wymienię kiere to jakies następne mody będą pewnie znowu za kilka miesiecy, dla mnie ważniejszy jest stan auta jak jakieś wypasyTighe pisze:Pytam bo pierw dokładka odleciała, teraz kiera, jakoś w drugą stronę to zaczęło iść :mrgreen:
Zostaje kiera od Coupety, ta ori jest tylko 1-2cm większa, kręci się tak samo tylko że z Coupe jest grubsza :mrgreen: . Z grubszych modów to zmieniłem uszczelkę pod deklem zaworów, i uzupełniłem ubytki bezbarwnego na tylnym błotniku i pomierzyłem sobie wysokosc zawieszenia i wyszło ze po 24 latach robią sie sportowe sprężyny -20mm zaczekam jeszcze 10 i bedzie -30 szkoda kasy na jakieś -40mm :lol: .
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: