moje cacko 90-tka 2.3 prawie 160KM
- daniel1302
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
no to jest fakt kupiłem ję 5 miesięcy temu była strzasznie zajechana zewnęcznie ale wziołem ją tylko dlatego bo przejechane miała 85tyś a rocznik 89 stała na dworze 5lat bo ktoś mądry rozwalił skrzynie automatyczną ale po wyczyszczeniu tak jak mówisz białe jest piekne
[ Dodano: 2007-10-14, 13:49 ]
szczeże mówiąc to chcem ją zrobić dopieścić troche lakierek i sprzedać bo znalazłem fajną z silnikiem 2.8 V6 bo ten jest troszke jeszcze za wolny hehe
[ Dodano: 2007-10-14, 13:49 ]
szczeże mówiąc to chcem ją zrobić dopieścić troche lakierek i sprzedać bo znalazłem fajną z silnikiem 2.8 V6 bo ten jest troszke jeszcze za wolny hehe
stary tylko nie subaru .. przeciez to bedzie wiejski tuning wtedy :shock: jak chcesz zmieniac kolor to pomaluj niunie perłą .. nie bedziesz miec wiele roboty bo wneki i komor zostanie tak jak teraz, a zzewnatrz bedzie piekny biały metalic-kameleon :mrgreen: wtedy lekko ciemne szybki, zawias w dół i koła jakies ciemne i wózio kozak :mrgreen: to taka moja drobna sugestia pozdrawiam i zycze sukcesów z autkiem
no i tak będzie trzeba zrobić inne fele kolorek ten sam i szybki przyciemnić a pużniej fotki i autko będzie do sprzedania
a może jest już jakiś chętny hehe??
[ Dodano: 2007-10-14, 16:18 ]
[ Dodano: 2007-10-14, 17:07 ]
a była taka ładna żółciutka
a może jest już jakiś chętny hehe??
[ Dodano: 2007-10-14, 16:18 ]
przyznam ci racje ale kameleon jest fajny do pierwszego zarysowania lub uszkodzenia karoseri pużniej jest problem z pomalowaniem jak sama nazwa mówi drugi raz nie uda się pomalować uzyskując ten sam efekt zawsze będzie inny odcień(jestem lakiernikiem i raz już próbowałem niestety nie wyszło mi)duo pisze:stary tylko nie subaru .. przeciez to bedzie wiejski tuning wtedy :shock: jak chcesz zmieniac kolor to pomaluj niunie perłą .. nie bedziesz miec wiele roboty bo wneki i komor zostanie tak jak teraz, a zzewnatrz bedzie piekny biały metalic-kameleon :mrgreen: wtedy lekko ciemne szybki, zawias w dół i koła jakies ciemne i wózio kozak :mrgreen: to taka moja drobna sugestia pozdrawiam i zycze sukcesów z autkiem
[ Dodano: 2007-10-14, 17:07 ]
a jakie części jeszcze potrzebujesz do swojej B4?? to mi zostało co jest na fotkachduo pisze:stary tylko nie subaru .. przeciez to bedzie wiejski tuning wtedy :shock: jak chcesz zmieniac kolor to pomaluj niunie perłą .. nie bedziesz miec wiele roboty bo wneki i komor zostanie tak jak teraz, a zzewnatrz bedzie piekny biały metalic-kameleon :mrgreen: wtedy lekko ciemne szybki, zawias w dół i koła jakies ciemne i wózio kozak :mrgreen: to taka moja drobna sugestia pozdrawiam i zycze sukcesów z autkiem
a była taka ładna żółciutka
Użyj funkcji SZUKAJ , albo załóż nowy temat to Ci z przyjemnością odpowiem :mrgreen:Labiel pisze: Mam jeszcze takie pytanie bo jestem na forum od jakiegoś czasu, ale nadal nie wiem czym rożni się 80 od 90.
A wracjac do autka kolegi, to baaaaaaardzo ładny egzemplarz, uwielbiam 90tki w białym kolorku.
Plusik za klimę i dodatkowe zegary, ale ta okleina jest do bani...
Kiere tez dałbym jakąś inną
wszystko w swoim czasie zmiany nastąpią niedługo :mrgreen:
[ Dodano: 2007-10-14, 18:08 ]
A wracjac do autka kolegi, to baaaaaaardzo ładny egzemplarz, uwielbiam 90tki w białym kolorku.
Kiere tez dałbym jakąś inną[/quote]
pytanie może banalne ale jest dlaczego nie mogę założyć nowego tematu w cześciach??
[ Dodano: 2007-10-14, 18:08 ]
Kiere tez dałbym jakąś inną[/quote]
pytanie może banalne ale jest dlaczego nie mogę założyć nowego tematu w cześciach??
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Odpuść sobie, są tragiczne, pozatym masz 90tke a więc pękną blende miedzy tylnymi lampamiwilli pisze:niestety niemam ani kubełków ani kiery sportowej
[ Dodano: 2007-10-14, 18:33 ]
a co sądzisz o tych lampkach tylnych zastanawiałem się nad ich kupnem [url=http://images23.fotosik.pl/102/e0e80077a4d9e9dcmed.jpg]Obrazek[/URL]
-
OnlineDoc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
willi, widzę, że masz zapędy do wieśtuningu.
Spokojnie, bez nerwów i nie pochopnie. Masz bardzo ładną 90tkę. Dopieszczaj ją do serii, nie zmieniaj lamp, nie wydziwiaj, bo wszystko zepsujesz. Zrób ją na cacy bez dodawania jej uroku tandetnymi rzemieślniczymi drutexami, światłami, dziwadłami, spojlerami itd.
Pouzupełniaj braki, jesli masz kase pofatyguj się o troszkę niższe kółko, zmień kierownicę ewentualnie itp gustowne zabiegi.
Spokojnie, bez nerwów i nie pochopnie. Masz bardzo ładną 90tkę. Dopieszczaj ją do serii, nie zmieniaj lamp, nie wydziwiaj, bo wszystko zepsujesz. Zrób ją na cacy bez dodawania jej uroku tandetnymi rzemieślniczymi drutexami, światłami, dziwadłami, spojlerami itd.
Pouzupełniaj braki, jesli masz kase pofatyguj się o troszkę niższe kółko, zmień kierownicę ewentualnie itp gustowne zabiegi.