[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dobieranie koloru to był złożony proces.MarcinC pisze:Mabrothrax, barwa zamierzona czy zupełnie przypadkowa ? :roll:
jaki to jest w ogóle kolor, bo nie mogę się wpatrzeć
Najpierw Duo wziął wszystkie zlewki z hali jakie miał, później objeździliśmy wszystkich znajomych i pozbieraliśmy ich wszystkie zlewki, na koniec wszyscy naszczaliśmy do wiadra po nawozie w którym to mieszaliśmy, splunąłem, kolega rafał wrzucił kiepa i tak wyszło.
Kolor nazwaliśmy "TakiSE"
Popatrz z lupą, może coś zobaczysz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pewnie, że się oburzył, bo piszesz jak człowiek z człowiekiem, a Ty tu sobie jaja robisz...
wiem, że często eksperymentuje się jeżeli chodzi o dobór kolorów, bo często chce mieć się ten "swój kolor" i to często z tych zlewek wychodzi bardzo ładna barwa, ale jak jesteś mądrzejszy od nas wszystkich no to sorry; natomiast jeżeli chodzi o dobór takowej farby to jest raczej niewykonalne
wiem, że często eksperymentuje się jeżeli chodzi o dobór kolorów, bo często chce mieć się ten "swój kolor" i to często z tych zlewek wychodzi bardzo ładna barwa, ale jak jesteś mądrzejszy od nas wszystkich no to sorry; natomiast jeżeli chodzi o dobór takowej farby to jest raczej niewykonalne
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ze zlewek w z lakierni to na ogol wychodzi cos ciemno zielonego wiec raczej nic ładnego przynajmniej jak dla mnie :mrgreen: jak sie robi wydumkę to trzeba mieszać mądrze i zrobić sobie recepturę zaden to problem ale bez tego mogiła.MarcinC pisze:pewnie, że się oburzył, bo piszesz jak człowiek z człowiekiem, a Ty tu sobie jaja robisz...
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mabrothrax, teraz to brakuje soczewek normalnego grilla i lepszej jakości fotek aby zobaczyć ten piękny i błyszczący się jak psu dzwonki lakier <ok> <wodka>
Ostatnio zmieniony 13 cze 2012, 15:00 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: