B3 ABK
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Koral moje gratulacje. Niestety na tym forum coraz więcej zadufanych w sobie ludzi, którzy patrzą tylko kogoś wyśmiać i wciskać swoje racje. Chłopak i takma dobrze skoro ma zapał i nawet na takie "nierozwojowe' swapy trzeba mieć kasę, której przeciętny polski nastolatek nie ma za wiele. Lepiej jak modzi przy aucie niż pali i wali w kanał z kolegami Swoją drogą to dla niektórych to 1.8T to nierozwojowy silnik więc jest to pojęcie względne i nie ma co się spuszczać nad tym silnikiem, są lepsze.
Koral zamiast palić lacieto byś nagrał sprint do setki <ok>
Koral zamiast palić lacieto byś nagrał sprint do setki <ok>
Może w 2015 może później czas pokażepiku, zastanawia mnie jak tam Twoje 1.8T zadziała w końcu kiedyś
Ja nie powiedziałem że każdy musi wkładac od razu 1.8T czy coś podobnego, tylko że to zwykłe ABK, oczywiscie uznanie za podjęcie wyzwania się należą bo nie każdy się tego podejmuję.
Pozdrawiam
Piotr
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
już jest zatruty więc nie ma co się spuszczać, niech młody zostawi gaziur lepiej zeby było tak i niech se chlopak jezdzi nim niż bedzie cwaniakował ze gaz BE i auto bedzie stało bo hajsu na wachę brak. Umówmy się : żeden to rarytas jego auto i żaden 7 cud świata ten silnik i twierdzenie ze szkoda auta albo silnika dla gazu jest tutaj śmieszne, nie jest to S2 czy RS2. Lepiej żeby miał z tego pozytek, mieć będzie wlaśnie z gazem bo stać go będzie więcej na tym jeździć, więcej jazdy = więcej radochy.pawelrybak15 pisze:Gratulacje, ABK w budzie B3 powinno całkiem miło jeździć <ok>
Na Twoim miejscu wytrzasnąłbym jeszcze gazownie, szkoda truć silnik
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No więc tak jak pisałem silnik zwykły może i zwykły,ale mnie to cieszy,a jeszcze bardziej cieszy mnie fakt że nie zezłomowałem złotej Swapa nie robiłem sam,ja pomagałem i łatwiłem wszystko to co niezbędne do tego,ale przy okazji wiele się nauczyłem i pokręciłem śrubkami <ok>
Gaz zostaje,żałuje tylko że nie sekwencja.. Tak jak napisał duo, wolę mieć gaz i tankować niż płakać że nie mam za co lać PB.
Nie przejmuję się żadnymi złymi komentarzami bo każdy ma swoje poglądy.. Ale dziękuje wszystkim którzy wypowiadają się u mnie w temacie bo to dodaje motywacji do dalszej pracy <wodka>
Gaz zostaje,żałuje tylko że nie sekwencja.. Tak jak napisał duo, wolę mieć gaz i tankować niż płakać że nie mam za co lać PB.
Nie przejmuję się żadnymi złymi komentarzami bo każdy ma swoje poglądy.. Ale dziękuje wszystkim którzy wypowiadają się u mnie w temacie bo to dodaje motywacji do dalszej pracy <wodka>
Zaskoczę Cię to nie ja paliłem gumę tylko denzelek <ok> :mrgreen:!StaSiu pisze:Bo te palenie gumy co pokazał na filmiku to każdy głupi potrafi, ja na szczęście z tego już wyrosłem :mrgreen:
- wampir1988
- Audi 80 Klub