[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Adriano pójdz za głosem tłumu i daj lotke , przód z ori grillem o niebo lepiej ja osobiście wolałbym tą lotke na tyle też zobaczyć Ale to twoje auto choć widzę że ciężko ale jakoś da sie Ciebie przekonać <mikolaj>durch pisze:Przód jest teraz mega, komplet. :mrgreen:
Aaaa lotka? <ok> Please, come back. :lol:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spojlera nie będzie bo za dużo by było z tym roboty szczerze. A jak wspominałem wcześniej ja osobiście nie lubię spojlerów w każdej postaci, ten aluminiowy nie dość, że wizualnie nigdy mi się nie podobał to na dodatek jest problematyczny ze względu na to, że jest z aluminium i jak wiadomo lakier lubi na nim się utleniać.
Ja uwielbiam gładki tył w b4 ze zderzakiem s2/compi. I tak pozostanie
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ba i nie jedno SB++++. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:shellah pisze:no założ wkońcu ten spoiler będzie niezly setup na wiosnę i objedziesz niejedno Ng :evil: :evil: :evil:
[ Obrazek ]
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Mabrothrax pisze:Ja uwielbiam gładki tył w b4 ze zderzakiem s2/compi. I tak pozostanie
zawsze na takiej można niewiastę posadzić
a ty nie miałeś gdzieś wyjeżdżaćMIODEK pisze:eeeee Kolego nie rozpędzaj się za bardzo
Ostatnio zmieniony 20 cze 2012, 20:48 przez shellah, łącznie zmieniany 1 raz.
W sumie ja też lubię tył B4.Mabrothrax pisze:Spojlera nie będzie bo za dużo by było z tym roboty szczerze. A jak wspominałem wcześniej ja osobiście nie lubię spojlerów w każdej postaci, ten aluminiowy nie dość, że wizualnie nigdy mi się nie podobał to na dodatek jest problematyczny ze względu na to, że jest z aluminium i jak wiadomo lakier lubi na nim się utleniać.
Z tym że to Compi, a seria jest najlepsza, no ale. :mrgreen:
Wybaczę jak dasz lampy US.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
taki ze tak powiem germański oprawca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Mabrothrax pisze:to germańska świnia i tak pozostanie
ten daszek FK zastanawia mnie czy do Coupe by podszedl... jak masz okazje i jak to sprawdzic np u duo to daj znak sygnal i foto jak to wyglada a pewnie zanabede :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: