AUDI COUPE by MIKI1133
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
i kolejne części do układanki :
słupki oraz podsufitka dostaną nowe życie
foto poglądowe podsufitki po oczyszczeniu
Dystanse powinny pasować idealnie do felg które mam tylko dobrać śruby do przykręcenia dystansu do piasty
i coś dla wygody z tego co doczytałem było w wersjach us i ostatnich wypustach b4
tylko pytanie za 100 punktów kiedy ja to zamontuje
słupki oraz podsufitka dostaną nowe życie
foto poglądowe podsufitki po oczyszczeniu
Dystanse powinny pasować idealnie do felg które mam tylko dobrać śruby do przykręcenia dystansu do piasty
i coś dla wygody z tego co doczytałem było w wersjach us i ostatnich wypustach b4
tylko pytanie za 100 punktów kiedy ja to zamontuje
irekkstan, 4x108 20mm każdy szkoda że na tył nie pójdzie 30mm ale nie można mieć wszystkiego w dobrej cenie
Niech mi ktoś podpowie jakie zastosować śruby żeby przykręcić dystanse do piast?? ja myślałem coś o ori śrubach do stalówek i skrócić łeb śruby o 7mm bo tyle wystają po wstępnej przymiarce za sugestie będę wdzięczny
Niech mi ktoś podpowie jakie zastosować śruby żeby przykręcić dystanse do piast?? ja myślałem coś o ori śrubach do stalówek i skrócić łeb śruby o 7mm bo tyle wystają po wstępnej przymiarce za sugestie będę wdzięczny
i wyleciała wycieraczka tył
ramka szybra poszła w czarny połysk
i czarna podsufitka wygląda tak:
słupki od pasów tez się malują powoli:
dystanse przymierzone i zostało dobrać śruby.
czy może ktoś mi powiedzieć czy wejdą mi felgi 7,5 j Et35 z dystansem 20mm każdy i nic nie będzie obcierać bo z tego co przymierzyłem to są na równo praktycznie z rantem błotnika ??
ramka szybra poszła w czarny połysk
i czarna podsufitka wygląda tak:
słupki od pasów tez się malują powoli:
dystanse przymierzone i zostało dobrać śruby.
czy może ktoś mi powiedzieć czy wejdą mi felgi 7,5 j Et35 z dystansem 20mm każdy i nic nie będzie obcierać bo z tego co przymierzyłem to są na równo praktycznie z rantem błotnika ??