Panowie takie pytanie czy ktos z was ma/mial stycznosc/pracuje przy dotacjach unijnych dla dzialalnosci gospodarczej i moze ta kewstie rozjasnic i pomoc w tym :?:
Nie mowie o takim dofinansowaniu z Urzedu pracy tylko te unijne z yyyyyy urzedu Marszalkowskiego?
Dotacje unijne na dzialalnosc- ktos sie orientuje?
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Re: Dotacje unijne na dzialalnosc- ktos sie orientuje?
A co dokładniej? Bo coś szwagier ma dostać, mogę popytać.Słonik pisze:Panowie takie pytanie czy ktos z was ma/mial stycznosc/pracuje przy dotacjach unijnych dla dzialalnosci gospodarczej i moze ta kewstie rozjasnic i pomoc w tym :?:
Nie mowie o takim dofinansowaniu z Urzedu pracy tylko te unijne z yyyyyy urzedu Marszalkowskiego?
To prawda są strasznie natrętni. Ja specjalnie zablokowałem możliwość połączeń od numerów z ukrytą identyfikacją, to się trochę uspokoiło. Najlepszy numer był ostatnio jak babeczka dzwoni z kolejnej firmy, a mówiła nawet z sensem. To mówię jej żeby mi przesłała na maila wizytówkę formy lub adres ich strony ogólnie jakieś namiary bo chętnie bym skorzystał. Nakręcona mówi żeby jej podać mojego maila, podałem, poczym mówię że jak tylko sprawdzę opinie o firmie i ich wiarygodność to tyle ją słyszałem.wilu8 pisze:Do mnie kupe firm dzwoni że takie dotacje załatwiają i pilotują zawsze chcą na początek jakiejś opłaty