B3 ABK
pawelec_, ciupowaty leży w piwnicy nie mam czasu nawet go zrobić..
Długa cisza w temacie,byłem poza domem wpadłem teraz na tydzień i zacząłem trochę ogarniać..
Po ostatnich szaleństwach wyskoczyła mi kontrolka oleju,myślałem że to pompa na szczęście nie.. długo walczyłem bo był cyrk z czujnikami okazało się że nie mam niebieskiego ale to już w miarę zostało ogarnięte :roll:
Dzisiaj trochę z Delikiem vagowaliśmy złotą i tak:
sonda stoi caly czas na poziomie 0,8-0,9V
na dole zakres pracy mojej sondy:
a tu zakres pracy sondy Delika
Jeszcze muszę ogarnąć niebieski czujnik temperatury(moje szczęście do czujników :evil: ) no i tą lambde..
Tak więc żeby nie było że się lenie cały czas w miare możliwości coś ogarniam i mam nadzieje że to już końcówka moich zmagań :roll:
Długa cisza w temacie,byłem poza domem wpadłem teraz na tydzień i zacząłem trochę ogarniać..
Po ostatnich szaleństwach wyskoczyła mi kontrolka oleju,myślałem że to pompa na szczęście nie.. długo walczyłem bo był cyrk z czujnikami okazało się że nie mam niebieskiego ale to już w miarę zostało ogarnięte :roll:
Dzisiaj trochę z Delikiem vagowaliśmy złotą i tak:
sonda stoi caly czas na poziomie 0,8-0,9V
na dole zakres pracy mojej sondy:
a tu zakres pracy sondy Delika
Jeszcze muszę ogarnąć niebieski czujnik temperatury(moje szczęście do czujników :evil: ) no i tą lambde..
Tak więc żeby nie było że się lenie cały czas w miare możliwości coś ogarniam i mam nadzieje że to już końcówka moich zmagań :roll:
GerB3, na razie nie chciałem kupować czujników za nie wiadomo jaką kasę bo nie byłem pewien czy to na pewno czujniki czy jednak pompa
stare brzydkie złote i obsrane pseudo audi 90 <ok> :mrgreen: :mrgreen: jak wrócę będziemy <aparat>GerB3 pisze:Zrób jakąś sesje audicy ciekawe jak teraz wyglada :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Ogarniaj B3 i nie inwestuj w badziew, bo to strata kasy. Po tem niema kasy i sprawnych lub poprawnei działających podzespołów Lepiej poczekać troche i kupić porządne części
Jakby to wytrzymało 10 lat to by było ekstra <ok> Nie oszukujmy się nawet Bosch się spier... w porównaniu z tym co robił 25-20 lat temu :roll:GerB3 pisze:Czujnik Boscha kup coś z 80zł kosztuje a na nastepne 20 lat starczy
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- karolas123
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
koral emulatora nie ma po 2 to byl odczyt z vaga sonda podpieta jest prawidlowo, hmm sonda sie nei uszkodzi ? mi po 18 latach padla ori bosha a po roku ngk wiec zakupielm nowa bosha, mozliwe ze wymiana niebieskiego czujnika pomoze i sonda okarze sie sprawna bo ssanie nie ebdzie jzu na maxa zalaczone caly czas podczas pracy na Pbkarolas123 pisze:Ta lambda to nie jest przypadkiem wzieta z emulatora gazu, albo spadek napiecia z grzałki? Bo raczej tak to ona sie nie uszkodzi, albo jakis cud