[B4 Avant] Red Dragon Sprzedany
na Qr2nowie obecnie robie... a osiedle nie nalezy do najspokojniejszych...
"człowieka" z Sracovi ubili tam rok temu 50m dalej...
ja rozumiem gdyby to było o 23 w nocy...
ale pracuje 7-17, bialy dzien, co prawda monitoringu brak, ale podstawie sie po raz kolejny, skoro błotniki i tak ida na straty....
Znajde skurwiela który mi to zrobił... <nunczako>
Ide sie napic.
"człowieka" z Sracovi ubili tam rok temu 50m dalej...
ja rozumiem gdyby to było o 23 w nocy...
ale pracuje 7-17, bialy dzien, co prawda monitoringu brak, ale podstawie sie po raz kolejny, skoro błotniki i tak ida na straty....
Znajde skurwiela który mi to zrobił... <nunczako>
Ide sie napic.
Było na allegro chwile temu (jakiś miesiąc?)Lucazzz pisze: i takiego dziwoląga spotkałem po drodze... :shock: od czego on ma to lusterko, ulep jeden <uhh>
[url=http://images38.fotosik.pl/1527/e7b24f39c9556116m.jpg]Obrazek[/URL]
O w mordę, moje lusterko! To ja tu na wszystkie allegra przeglądam, na każde audi "80" patrze jak pedofil na dziecko w poszukiwaniu kogoś kto ma i odsprzeda, a tam jak gdyby nigdy nic stoi MOJE lusterko <buu>gornik pisze:Trzeba dać cynk slugstrepek pisze:Od rs2.Lucazzz pisze:od czego on ma to lusterko, ulep jeden
Lucazzz Ty pomyśl lepiej dlaczego Ci oblali: nikomu od chu i ku nie nawtykałeś? laski komuś nie obróciłeś?
eSPe, samochod nie jest niczemu winny wiec nic nikomu nie bede niszczył... dam w pysia i po sprawie...
dzis wyczaiłem ze stanąłem w nieodpowiednim miejscu parkingowym, pod niewłasciwym oknem....
ale bloku same zgredy i pierdziuchy... musze tam szukac tropu...
slugs, jam ci niespotykowalnie spokojny człowiek :mrgreen: ... wrogów nie mam, a na pewno nie chciał bym miec z tego osiedla.... nie skoczyło by sie na takich uszkodzeniach...
co do lustra no to trzeba spisac blachy i szukac kontaktu do chłopka, ew. czekac jak znowu sie na aledrogo pojawi.
dzis wyczaiłem ze stanąłem w nieodpowiednim miejscu parkingowym, pod niewłasciwym oknem....
ale bloku same zgredy i pierdziuchy... musze tam szukac tropu...
slugs, jam ci niespotykowalnie spokojny człowiek :mrgreen: ... wrogów nie mam, a na pewno nie chciał bym miec z tego osiedla.... nie skoczyło by sie na takich uszkodzeniach...
co do lustra no to trzeba spisac blachy i szukac kontaktu do chłopka, ew. czekac jak znowu sie na aledrogo pojawi.
Szczur albo jakies inne ustrojstwo zmotywowało mnie do Sobotnich prac przy aucie...
W piatek pod domem jakaś gadzina wbiła swoje zeby w wąż od chłodnicy. zdązyłem odjechac pare km od domu, płyn spierdzielił w mgnieniu oka. szybki serwis, pare metrów tasmy, i jakos sie do toczyłem do domu na wodzie i resztkach płynu.
w sobote na szrot, kupiłem rułe ori (całe 20 pln :shock:) przy okazjii płyn, filtry
i zmiana oleju na Valvoline MAXLife 10w40...
do tego Swiece, ale musza poczekac na kable od Słonika
całosc 238pln+ 2 piwka, robota moja <ok>
i prowizoryczny kanał :mrgreen:
W piatek pod domem jakaś gadzina wbiła swoje zeby w wąż od chłodnicy. zdązyłem odjechac pare km od domu, płyn spierdzielił w mgnieniu oka. szybki serwis, pare metrów tasmy, i jakos sie do toczyłem do domu na wodzie i resztkach płynu.
w sobote na szrot, kupiłem rułe ori (całe 20 pln :shock:) przy okazjii płyn, filtry
i zmiana oleju na Valvoline MAXLife 10w40...
do tego Swiece, ale musza poczekac na kable od Słonika
całosc 238pln+ 2 piwka, robota moja <ok>
i prowizoryczny kanał :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub