AUDI 80 B4 Avant 1994r 1.9 TDi
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
AUDI 80 B4 Avant 1994r 1.9 TDi
Witam sprowadziłem ostatnio taka 80tkę bardzo mi się podoba i myślę czy jej nie zostawić w domu Silnik 1.9Tdi mruczy jak pszczółka.. Spaliła mi 6 litrów z pełną lawetą :mrgree: Czyli spalanie zerowe.. Na wyposażeniu:
4 elektryczne szybki
Klimatyzacja (działa w pełni)
ABS
Elektryczne lusterka
Hak
Amortyzatory gazowe i obniżenie nie wiem ale wydaje mi się że przód 50-60mm a tył 40mm
Wahacze zaciski klocki wszystko jest prawie nowe! Przeglądałem stan części i wszystko było niedawno wymieniane.
Aha było i ciekawe audio ale już nie ma :mrgreen:
Auto było używane przez lekarza więc dbał o autko. Narazie jest na sprzedaż ale chyba zostanie w domku
Aha i jest delikatnie uderzona lewą stronę :cry:
Parę fotek:
4 elektryczne szybki
Klimatyzacja (działa w pełni)
ABS
Elektryczne lusterka
Hak
Amortyzatory gazowe i obniżenie nie wiem ale wydaje mi się że przód 50-60mm a tył 40mm
Wahacze zaciski klocki wszystko jest prawie nowe! Przeglądałem stan części i wszystko było niedawno wymieniane.
Aha było i ciekawe audio ale już nie ma :mrgreen:
Auto było używane przez lekarza więc dbał o autko. Narazie jest na sprzedaż ale chyba zostanie w domku
Aha i jest delikatnie uderzona lewą stronę :cry:
Parę fotek:
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Koszty lakier + na piwo dla lakiernika, części wszystkie mam :mrgreen:PawelG pisze:ale koszt naprawy po bożemu to będzie jakieś 1200-1300
O ile dobrze pamiętam to świeci mi się kontrolka airbag więc tam coś chyba jest nie tak być może kiera była zmieniana ale do tego jeszcze dojdęPawelG pisze:a czy w 94' nie było już czasami 1 poduchy w standardzie?
-
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie nie dziurawy coś się odbiło w kierunku i tak się wydaje...
Parę Audiczek stoi.. W kącie jest jeszcze B4 sedan na części całe jakbyś kto coś chciał jutro wrzucę foty
Ile dałem hmm może powiem za ile jest do oddania :mrgreen: 10tys do neg + dokładam wszystkie części do naprawy..
Ale jakoś klientów nie widać to chyba zostanie w własnym garażu
Parę Audiczek stoi.. W kącie jest jeszcze B4 sedan na części całe jakbyś kto coś chciał jutro wrzucę foty
Ile dałem hmm może powiem za ile jest do oddania :mrgreen: 10tys do neg + dokładam wszystkie części do naprawy..
Ale jakoś klientów nie widać to chyba zostanie w własnym garażu