B3 ABK
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Mnie osobiście w ogóle nie leży spasowanie tego frontu. Auto wygląda jak po dzwonie hihi <ok> . Kolego masz fajne kompletne części weź no się przyłóż. Najlepiej nadrukuj trochę zdjęć 90/coupe i spróbuj zrobić na ori. Mam na myśli lampy, zderzak. Wyrównaj maskę do krawędzi błotników, a błotniki ustaw żeby były ori szczelinki i będzie git malina .
MIODEK, prawa strona ogolnie była przekoszona . lampa jest krzywo ale ustawiona jest żeby poprawnie świeciło..
Patrique, tak jak pisałem auto jest po dzwonie z przodu więc nie da się już wszystkiego idealnie spasować,szukam ori listwy pod lampy bo może ten zamiennik tak się spasować nie chce.. co do zderzaka muszę znaleźć patent żeby mocowanie dorobić z prawej strony wtedy pójdą boki trochę wyżej a przód opuszczę.
eSPe, wiem że dużo lepiej by to wyglądało,mam pare elementów w aucie do malowania więc muszę podjechać na lakiernie i wypytać co i jak spiąć poślady i zabrać się za malowanie
Patrique, tak jak pisałem auto jest po dzwonie z przodu więc nie da się już wszystkiego idealnie spasować,szukam ori listwy pod lampy bo może ten zamiennik tak się spasować nie chce.. co do zderzaka muszę znaleźć patent żeby mocowanie dorobić z prawej strony wtedy pójdą boki trochę wyżej a przód opuszczę.
eSPe, wiem że dużo lepiej by to wyglądało,mam pare elementów w aucie do malowania więc muszę podjechać na lakiernie i wypytać co i jak spiąć poślady i zabrać się za malowanie
- Audi Sport
- Forum Audi 80