Audi Sport pisze:...Co do alu to masz racje szukaj 16' lub nawet 17' <ok>
No coś Ty, chłopak już wtedy w ogóle nie będzie miał komfortu w tym aucie.
No chyba że założy wielowahacz <mikolaj> .
Moim zdaniem jakaś ładna fela 16-stka będzie w sam raz. Może coś nawet z nowych modeli felg??
jakoś większej różnicy nie ma z tym zderzakiem, głównie dlatego że jest cały czarny tak jak ten poprzedni, jakoś będziesz go malował? bo rozumiem że listwa pod lampami będzie w kolor kiedyś.
Tighe, zderzaki lusterka listwa (oraz poprawa spojlera)idzie w kolor tylko nie spieszy mi się na razie z tym bo wolę ogarniać inne rzeczy w aucie ,ale zrobię to niedługo :->
wujo1,
GerB3, tam jest ori filtr powietrza z ABK,wody nie zaciągnie bo do połowy jest zderzak a na dole spód/obramowanie zderzaka nie wiem jak to nazwać.. Jeżeli będzie łapał za dużo powietrza to po prostu skieruje go w górę lub odwrócę jest dużo kombinacji .Co do stożka to nie chcę się w to na razie bawić bo mam gaz II gen gdzie trzeba by było regulować dawkę gazu (zwiększać ją) co równa się z podwyższeniem spalania o nie wiadomo ile litrów ..
Ostatnio zmieniony 22 sie 2012, 18:51 przez KoralB3, łącznie zmieniany 1 raz.
wujo1, Audi Sport, kupię folię założę i zobaczę jak to będzie wyglądało na żywo
Audi Sport, bracie dolot jest z rury harmonijkowej,coś jak do okapu do kuchni tylko ja kupiłem ją normalnie w motoryzacyjnym przystosowaną do auta do wlotu powietrza co do efektu to sprawdzę to w sobote na trasie :roll:
Na razie jest tak zakładając plastik od lampy rury nie widać praktycznie
Dzisiaj zapadła decyzja że najprawdopodobniej auto zostaje sprzedane lub rozebrane na części. Po wczorajszej akcji którą wywinęła straciłem ochotę w ogóle cokolwiek w niej robić.. Co zapakuje kasę to zaraz wszystko się rozpieprza . Decyzja na ten moment jest raczej nieodwołalna :roll: . Aktualnie zrobione całe zawieszenie,silnik i nie wiem czy graty zostają do następnego audika czy wszystko idzie na sell. Szkoda że historia kończy się tak szybko,ale wolę mieć byle jakie auto jeżdżące a nie takie na które można tylko popatrzeć pod blokiem bo wyjechać gdzieś jest strach.
Co do decyzji będę informował na bieżąco,aktualnie auto stoi nie odpala żeby sprzedać pozostaje jej zrobienie,czyli kolejne koszta. Żałuje tego że wsadzałem silnik i że tyle się napier&%# przy tym wszystkim.