[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Nie, foto pod drugim supermarketem dlatego nie dałem zdjec z drugiej strony bo były reklamy śliwek piersi z kurczaka i okrasy z tym drugim co gotuje.
Wnikliwy obserwator zauważy że robiłem juz zdjecia pod trzema sklepami - Kerfurem, Lidlem i Biedronkom, wszystko jest na tych 61 stronach spamu :lol:
Są tematy po 30 stron jak ktoś daje naklejke na szybę i ringi na zegary a sa po kilka jak montuje klime tempomaty i inne dziadostwa, jak luzie chcą to piszą jak nie to nie.
Jak dobijecie do 100 stron spamu to wrzucam maskę w rosta <ok>
Wnikliwy obserwator zauważy że robiłem juz zdjecia pod trzema sklepami - Kerfurem, Lidlem i Biedronkom, wszystko jest na tych 61 stronach spamu :lol:
Są tematy po 30 stron jak ktoś daje naklejke na szybę i ringi na zegary a sa po kilka jak montuje klime tempomaty i inne dziadostwa, jak luzie chcą to piszą jak nie to nie.
Jak dobijecie do 100 stron spamu to wrzucam maskę w rosta <ok>
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
oj tam nie musisz się tłumaczyć, żartuje przecieżGerB3 pisze: Są tematy po 30 stron jak ktoś daje naklejke na szybę i ringi na zegary a sa po kilka jak montuje klime tempomaty i inne dziadostwa, jak luzie chcą to piszą jak nie to nie.
o masz tego nie zauważyłem :mrgreen:GerB3 pisze:Wnikliwy obserwator zauważy że robiłem juz zdjecia pod trzema sklepami - Kerfurem, Lidlem i Biedronkom
Wiem :mrgreen:Tighe pisze:żartuje przecież
Dokładnie :lol:keczy pisze:przecie jak zostawi wszystko ori to nikt tu juz nie napisze, a tak zawsze jest o czym pogadac <ok>
Na razie nie zdejmę bo ostatnio pogubiłem blachowkręty jak ją ściągałem, teraz jest ładnie zamontowana więc szkoda by było znowu ją ruszać. Ale boli mnie jak mi dokuczacie z tym malowaniem, źle się wtedy czuję
Tak jakaś presja, mam depresje coraz większą, słyszę głosy które mówią żebym malował ale na razie sie nie daję.
Będę chciał iść dalej w tym stylu i chce zrobić swap na 1.6 dizla ale nie SB bo on jest za szybki do tej budy, tylko zwykłego bez turbo. Nie mogę ogarnać tych 90KM ostatnio a zima idzie, myśle że 54 będą ok.
Będę chciał iść dalej w tym stylu i chce zrobić swap na 1.6 dizla ale nie SB bo on jest za szybki do tej budy, tylko zwykłego bez turbo. Nie mogę ogarnać tych 90KM ostatnio a zima idzie, myśle że 54 będą ok.