[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Myślę że jak będą wszystkie założone to nadkole nie będzie tak odstawać, na zdjęciach tak wyszło bo alu były tylko z jednej strony i auto krzywo stało, ale z czasem może auto pójdzie w dol, zobaczymy...PR23M3K pisze:jeszcze tylko obniżyć i będzie git :mrgreen:
Ciesze się że wam niunka się podoba, sam również jestem zadowolony z niej, w końcu tego szukałem ponad pół roku
[ Dodano: 2007-10-11, 00:51 ]
borbet, powoli jak alu będą na stale na aucie to cyknę trochę lepszych fotek.
[ Dodano: 2007-10-14, 21:54 ]
No i obiecane wyraźniejsze foto autka na nowych kółkach
Niedługo powrócą zimówki
Ostatnio zmieniony 27 maja 2013, 18:14 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
HeySküll, . The car isn't in the immaculate condition what I am trying sie let us hope looked how best :roll: . As soon as I do new photos on new colas I will throw what them in certainly. As regards of the colour, for what me is how most adequate .
I am greeting.
[ Dodano: 2007-10-21, 22:31 ]
No i mała sesja jesienna na zakończenie sezonu
, , , , , , , , , , , , ,
I am greeting.
[ Dodano: 2007-10-21, 22:31 ]
No i mała sesja jesienna na zakończenie sezonu
, , , , , , , , , , , , ,
Ostatnio zmieniony 27 maja 2013, 18:21 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- daniel1302
- Forum Audi 80
Re: [B4 Competition] LaserrotH1, Nowe foto str.3
Witam, ładne autko. Możesz mi wyjaśnić działanie zestawu Bi-Xenonu pod H4? W soczewce regulowane jest to przesłoną a jak to wygląda w przypadku takiego zestawu i zwykłego odbłyśnika? Czy zestaw ten ma zamalowany "kawałek" szkła, żeby nie oślepiać ludzi z przeciwka? Pytam..bo mnie to nurtuje cały czas :mrgreen:Słonik pisze:
po fabryce" byly swiatla, nabylem od kumpla zestaw HID Bi-Ksenon pod H4 10000K co diametralnie zmienilo moje spojrzenie na droge w ciemnosciach ,
CDN...