[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kupcy byli, ale się zmyli. I doszedłem do wniosku, że ten samochód jest niesprzedawalny za tyle ile chcę więc zostaje u mnie.
Drutowania ciąg dalszy.
Drutowania ciąg dalszy.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2012, 20:44 przez Mabrothrax, łącznie zmieniany 2 razy.
Hmm... normalnie jak fatamorgana, gdzieś to już było- no tak z własnego doświadczenia to wiem <ok> :mrgreen: . Ja też ciągle dłubię- a to rozrząd, pompa wody, kostka stacyjki itp.Mabrothrax pisze:Kupcy byli, ale się zmyli. I doszedłem do wniosku, że ten samochód jest niesprzedawalny za tyle ile chcę więc zostaje u mnie.
Nie łam się - przełam się .
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie wiele już zostało tak na prawdę DeS, w razie wu, będę Cię męczyć hyhy :mrgreen: . Auto stało tydzień, nie ruszałem go w ogóle, wczoraj wsiadłem pojeździłem trochę no i doszedłem do wniosku, że nie mogę go sprzedać.
Z nowości to powiem, że urwałem łapę od skrzyni Mam już nową, ale z wymianą czekam jeszcze chwilę bo od razu chce jeszcze poduszki od silnika zmienić i spiąć w końcu dolot na kwasie, rury już mi leżą drugi miesiąc w domu :->
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
Z nowości to powiem, że urwałem łapę od skrzyni Mam już nową, ale z wymianą czekam jeszcze chwilę bo od razu chce jeszcze poduszki od silnika zmienić i spiąć w końcu dolot na kwasie, rury już mi leżą drugi miesiąc w domu :->
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Setup zimowy. Zdjęcie w stylu "Zrobie se czarno białe to bedzie klimat i nie bedzie widać lipnego lakieru" :mrgreen:
Aha, i ostry tuning poleciał, przesmarowałem czernidłem progi, już nie są wypłowiałe
Edycja:
Mabrothrax.
Aha, i ostry tuning poleciał, przesmarowałem czernidłem progi, już nie są wypłowiałe
Edycja:
Mabrothrax.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: