ETKA
musisz jakiś pliki skopiowac do folderu/katalogu gdzie chcesz zainstalowac ETKE...Labiel pisze:A mi wyskakuje komunikat" This system is not ficilitient or ETMaster 2000 Server. The installation will be aborted.No i lipa. Mam Windowsa XP SP2 nie wiem co mu nie pasuje.
p.s. musisz mieć jakiś txt gdzie pisze co i jak... to samo miałem u Siebie :lol: :lol:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Kontakt:
Hihi no i udało się :mrgreen: Musiałem zgrać ją na dysk bo z płyty nie chciała się zainstalować. Ale teraz już wszytsko lata. Mam tylko VW i Audi, wiem że można zrobić jeszcze skode i seata ale to raczej narazie nie będzie mi potrzebne :mrgreen: Dodaje jeszcze fote jak zmienić język. ![Obrazek]()
Poprawka: Seata i Skode też już mam. Fajna to rzecz ta ETKA. Napewno pomoże przy majstrowaniu w garażu

Poprawka: Seata i Skode też już mam. Fajna to rzecz ta ETKA. Napewno pomoże przy majstrowaniu w garażu
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
Trochę wykopie temat ale mam sprawę.
Gdzieś czytałem że jest możliwość sprawdzenia po numerze VIN koloru i chyba nawet w ETCe to da się zrobić.
Tylko że kolor nie jest zapisany w numerze tylko ponoć etka łączy się z bazą danych w której są zapisane informacje o aucie. Tylko jestem ciekaw czy piracka sobie da z tym radę.
Jeśli ktoś z was mógłby spróbować sprawdzić jaki kolor ma samochód z numerem WVWZZZ3BZXP311507 jest to Passat B5.
Mam kumpla który znalazł takiego na części w kolorze takim jak potrzebuje tylko jest trochę daleko a nie jest pewien czy to jest identyczny kolor. Części auta z bagażnikiem już niema więc sprzedający nie może sprawdzić kod koloru, podał tylko VIN.
Gdzieś czytałem że jest możliwość sprawdzenia po numerze VIN koloru i chyba nawet w ETCe to da się zrobić.
Tylko że kolor nie jest zapisany w numerze tylko ponoć etka łączy się z bazą danych w której są zapisane informacje o aucie. Tylko jestem ciekaw czy piracka sobie da z tym radę.
Jeśli ktoś z was mógłby spróbować sprawdzić jaki kolor ma samochód z numerem WVWZZZ3BZXP311507 jest to Passat B5.
Mam kumpla który znalazł takiego na części w kolorze takim jak potrzebuje tylko jest trochę daleko a nie jest pewien czy to jest identyczny kolor. Części auta z bagażnikiem już niema więc sprzedający nie może sprawdzić kod koloru, podał tylko VIN.
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

aldi, dzwonisz do serwisu i mówisz że kupiłeś autko podajesz vin bo niby chcesz zamównić szfę , airbag itp.Potem pytasz czy gość może powiedzieć jaki jest orginalny kolor.Normalnie nie chcą pomagać ale jak pościemniasz że coś zamawiasz to ci powiedzą bo już jesteś klient.
Jak siedziałem w aso to też olewałem "pytaczy" ale jak gość coś zamawia i niby przypadkiem chce coś się dowiedzieć to proszę bardzo
Jak siedziałem w aso to też olewałem "pytaczy" ale jak gość coś zamawia i niby przypadkiem chce coś się dowiedzieć to proszę bardzo
Ponoc ta wersja ETKI http://peb.pl/inne-programy/122194-rapi ... a-7-a.html obsluguje pelne rozkodowywanie auta po VINie. Pisze ze podobno bo niestety na moim PC nie działa ta ETKA 
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz