[Coupe 2,6 V6] amerykańskie pomarańcze str 17
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Noo widzę, że zamontowałeś
Moim zdaniem spryski to podstawa, coupejak z nimi wygląda tak groźnie :mrgreen:
Podłączyłeś je już czy narazie tylko przyczepiłeś do zderzaka, ja jeszcze swojej nie odebrałem więc nie mogę Ci słuzyć radą gdzie to dokąłdnie jest podłączone
PS jak to dobrze, że pierwszy właściciel mnie w nie wypsoazył i nie musze rezać :mrgreen:
Moim zdaniem spryski to podstawa, coupejak z nimi wygląda tak groźnie :mrgreen:
Podłączyłeś je już czy narazie tylko przyczepiłeś do zderzaka, ja jeszcze swojej nie odebrałem więc nie mogę Ci słuzyć radą gdzie to dokąłdnie jest podłączone
PS jak to dobrze, że pierwszy właściciel mnie w nie wypsoazył i nie musze rezać :mrgreen:
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Ponczo to trzymam kciuki, udanych łowów
xxxtomek Dzieki, twoja też nabiera uroku
FranoF1 Dziewczyna powiadasz :mrgreen: nawzajem
pawelbicz heh czekam, czekam twoją też se podotykam :lol:
rafalaudi1 Miło mi :->
mimon1 Zgadza się, na lotnisku a co, znajome tereny?
FranoF1 Słonik orkabmx Spryskiwacze zakupiłem na allegro (rzadko kiedy są, akurat trafiłem razem z zaworkami i wężem) http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=242122311 . Resztę przypadkiem dorwałem też na łalegro, pisząc zapytania do ludzi z częściami i typ odpisał że ma cały układ heh za zbiorniczek na dwie pompki, pompkę z wężem idącym do sprysków i wiązkę zapłace około 120zł czyli też dość atrakcyjnie.
jmm hehe też tak uważam, z nimi wygląda znacznie lepiej, porządniej Narazie tylko przyczepiłem, jak dojdzie reszta to będe podłączał i wtedy się zgłoszę po pomoc z tym że u ciebie chyba jest na dwóch zbiorniczkach :roll: jeszcze nasz kolega ze Slovenia będzie podlączał także jakoś damy rade
Ps: pogratulować pierwszego właściciela
Dzięki wszystkim za miłe komentarze
xxxtomek Dzieki, twoja też nabiera uroku
FranoF1 Dziewczyna powiadasz :mrgreen: nawzajem
pawelbicz heh czekam, czekam twoją też se podotykam :lol:
rafalaudi1 Miło mi :->
mimon1 Zgadza się, na lotnisku a co, znajome tereny?
FranoF1 Słonik orkabmx Spryskiwacze zakupiłem na allegro (rzadko kiedy są, akurat trafiłem razem z zaworkami i wężem) http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=242122311 . Resztę przypadkiem dorwałem też na łalegro, pisząc zapytania do ludzi z częściami i typ odpisał że ma cały układ heh za zbiorniczek na dwie pompki, pompkę z wężem idącym do sprysków i wiązkę zapłace około 120zł czyli też dość atrakcyjnie.
jmm hehe też tak uważam, z nimi wygląda znacznie lepiej, porządniej Narazie tylko przyczepiłem, jak dojdzie reszta to będe podłączał i wtedy się zgłoszę po pomoc z tym że u ciebie chyba jest na dwóch zbiorniczkach :roll: jeszcze nasz kolega ze Slovenia będzie podlączał także jakoś damy rade
Ps: pogratulować pierwszego właściciela
Dzięki wszystkim za miłe komentarze