[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
hello wrocilem... <rotfl> milo znowu was czytac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
postaram sie odp na kilka postow...
Atlas, dzieki za foto
ja tez tak przez chwile myslalem ale mi przeszlo
dzieki jeszcze raz panowie za mile komentarze, bylo ciezko momentami ale zawsze trafil sie ktos kto podtrzymal mnie na duchu i tu olbrzymie podziekowania dla Paszczaka za namowienie mnie do tej operacji i olbrzymia pomoc w kazdej sprawie Malikowi za pozostawione butelki w warsztacie <ok> Slonikowi za wsparcie i ciekawe pomysly oraz za ten znaczek ktory zmotywowal do dzialania(teraz na nim wieszajcie psy :mrgreen: )
Auto zostalo w miare mozliwosci blacharsko i lakierniczo odbudowane, pozostalo jeszcze sporo do zrobienia ale mysle, ze przez zime ogarne
kilka foto mniej lub bardziej pokazujacych kolor...
pozdroooo
postaram sie odp na kilka postow...
Atlas, dzieki za foto
Mabrothrax pisze:Ło, a myślał żem, że jakiś Anus_Brown69 z palety Geytlej będzie
ja tez tak przez chwile myslalem ale mi przeszlo
trepek pisze:Elegancko. Naprawdę, szczena opada.
GerB3 pisze:Zajebisty <ok>
gornik
irekkstan pisze:Brak słów żeby opisać wrażenia :lol: <ok>
Tighe pisze:Mega jest <bravo>
wampir1988 pisze:nooo w końcu :mrgreen: kolor Jedwabisty <ok>
Apocalipto pisze:No panie kopara opadła, aż pozbierać z podłogi niemogę
Piękny
ps. żeby nie było potem niedomówień chodzi mi oczywiście o Auto
duo pisze:blendy nie ma, ale espero stajl widze zostało :mrgreen: gratki za robote
serdecznie podziekowal panowieDeS pisze:Muszę zobaczyć na żywo, ale na zdjęciach wygląda baardzo zachęcająco :shock: <ok>
dzieki, pracy od groma i jeszcze troche ale oplacalo sie 8-)małolat pisze:kolor śliczny kawał pracy włożyłeś w nią <ok>
znaczek zostaje bo kolor robilem tylko pod niego i mi sie podoba... od razu sprostuje, ze S to zadne oznaczenie modelu itd ot tylko dla wygladu...Niki20 pisze:ale jazda :shock: Keczy mendo jedna zdzieraj ten znaczek czym prędzej <ok>
thanks, juz cos tam jest ale na blachach jest tyle bezbarwnego, ze spokojnie mozna polerowac co jakis czas ale i tak nie zostawiam na dlugo zaby bez opieki :->durch pisze:Piękne B3, naprawdę. Pierwsza rysa bd boleć najbardziej.
thanks, problem w tym, ze nawet dobry aparat dj.ftb nie ogarnial do konca tego koloru ,takie dziadostwo mi wyszlo :roll:Audi Sport pisze:Kolor zajebisty :shock: Miażdży orzechy konkretnie <ok> Czekać tylko na sesję z porządną lustrzanką, a erekcja murowana :mrgreen:
dawaj po polska bo nie wiem o co chodzi :mrgreen:Patrique pisze:Mega wypas <ok> . A jak wyszła frakcja lakieru w świetle? Tak jak ori mniej więcej? Pokaż front <ok>
szczerze watpie, jest kilka duzo ladniejszych bee3 ale przynajmniej nie ma juz kilku kolorow <rotfl>Wino pisze:Pięknie wyszło teraz to chyba najładniejsze b3 na tym forum <ok> <ok>
alu mialy byc od poczatku biale czyli jakies 2 lata temu ale nie bylo okazji, dekielki juz zalozone bo nie bylo srubek bez rdzyshellah pisze:chyba biały w tym sezonie modny :mrgreen: a gdzie dekielki podziało?
z kolorem auta strzał w dziesiątkę <ok>
jak dla mnie same komplementy, dzieki, warto bylo choc wiem, ze mozna bylo lepiej ale nastepne auto bedzie duzo lepsze zatem mysl intensywnie i sie ogarnie bez problemu 8-)sagem pisze:Bardzo sympatyczny kolor, ilość perły w nim poprostu miażdzy w słoncu..
natomiast, jakość wykonania tego co zrobił keczy, biorąc pod uwagę warunki i staż, oraz to jakims sprzętem obecni lakiernicy mają mozliwosc pracowac, zasługuje na 6+ w skali do 6 Na prawdę, wykonanie jest perfekt, a to się liczy
majster, teraz się upewniłem do kogo oddać auto <ok>
czolgiem
dzieki jeszcze raz panowie za mile komentarze, bylo ciezko momentami ale zawsze trafil sie ktos kto podtrzymal mnie na duchu i tu olbrzymie podziekowania dla Paszczaka za namowienie mnie do tej operacji i olbrzymia pomoc w kazdej sprawie Malikowi za pozostawione butelki w warsztacie <ok> Slonikowi za wsparcie i ciekawe pomysly oraz za ten znaczek ktory zmotywowal do dzialania(teraz na nim wieszajcie psy :mrgreen: )
Auto zostalo w miare mozliwosci blacharsko i lakierniczo odbudowane, pozostalo jeszcze sporo do zrobienia ale mysle, ze przez zime ogarne
kilka foto mniej lub bardziej pokazujacych kolor...
pozdroooo
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt: