Audi Coupe 8B 2.8 AAH
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
LUKASZdiy, wcale nie muszę :lol: a jeśli mam wpier.. 2500zł lub bóg wie ile w lakierowanie to wolę sobie życie jakoś ułożyć i jeździć pierdziawką a ci, którzy tego nie rozumieją chyba jeszcze nie byli ''na swoim''
Robię tak bo mi się podoba i jakoś tylko na forum krytyka a w realu każdy podziwia i złego słowa nie powie.Każdy jest inny i każdy robi jak lubi więc proszę uszanujcie to.Wiem że ideał nie jest ale przynajmniej felgi jak nowe,silnik igiełka,zawiecha 100% nowa więc narazie nie zamierzam inwestować w budę. Na to przyjdzie czas Narazie dom,start w życiu a później zobaczymy...
Robię tak bo mi się podoba i jakoś tylko na forum krytyka a w realu każdy podziwia i złego słowa nie powie.Każdy jest inny i każdy robi jak lubi więc proszę uszanujcie to.Wiem że ideał nie jest ale przynajmniej felgi jak nowe,silnik igiełka,zawiecha 100% nowa więc narazie nie zamierzam inwestować w budę. Na to przyjdzie czas Narazie dom,start w życiu a później zobaczymy...
shellah, ja tam sie nie wtrącam bo to Twoje auto i robisz z nim co tylko chcesz ale moim zdaniem lepiej auto "prezentowałoby " sie z ta dziura niz z kawałkiem blachy.Dla mnie osobiscie to kicha i tyle.Kazdy ma Swoje priorytety i wydatki i nikt z Nas nie spi na pieniądzach bo wtedy kazdy by latal RS2 zmodzonym no 600+ ale sądze ze wlasną praca i chęcią mozna zrobic bardzo duzo bez duzych nakladow finansowych niz isc na latwizne.BTW jestes z Pruszkowa ??Od kiedy tam mieszkasz bo nie spotkalem Cie tam jeszcze a czesto sie tam krece.Pozdro.