Zamykanie tematów.
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Zamykanie tematów.
Kto nadgorliwy i zamknął ten temat?
https://audi80.pl/audi-a4-koszty-i-s ... htm#798665
Akurat wujek ma takie wozidełko i wiem jak ze spalaniem i utrzymaniem a nawet nie zdąrzyłem odpisać.
https://audi80.pl/audi-a4-koszty-i-s ... htm#798665
Akurat wujek ma takie wozidełko i wiem jak ze spalaniem i utrzymaniem a nawet nie zdąrzyłem odpisać.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Kontakt:
ps. faq :!: - to sie we mnie dzieje jak wszyscy maja wszystko w "tyle".
ps2. nie wywaliłem tylko zamknąłęm zeby nie było bicia piany po raz kolejny o tym samym. Odeslalem do źródła bogatszego w informacje, a jak ktoś ma cenne info zawsze może wystosować priv'a bez konieczności obnoszenia sie na 80tce o znajomości a4. omegi czy fiata... <buu> dobra forum pseudo smietnik (bo mozna pisac o wszystkim) niech sobie bedzie, ale nie musi byc elementem skupiajacym nieobsluzonych maniaków innej marki czy modelu tylko z uwagi na to że się to tutaj toleruje....
A tak na marginesie to wiecie że zamknąłem wszystkie tematy moje audi (80tki), które nie były ruszane od co najmniej roku... o odblokowanie napisala tylko jedna osoba maXus, który miał niedawno stłuczkę. na tyle setek tematów :roll: :-|
- Niki20
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
o kierwa...UFOtm pisze:A tak na marginesie to wiecie że zamknąłem wszystkie tematy moje audi (80tki), które nie były ruszane od co najmniej roku... o odblokowanie napisala tylko jedna osoba maXus, który miał niedawno stłuczkę. na tyle setek tematów
Wiecie co, trzeba jeszcze poczekać jakiś czas i jak właściciele tych tematów sie nie odezwą tak jak to zrobił Maxus to trzeba te tematy w orbitę wysłać i tyle. Szkoda zapychać forum :shock:
może ktoś uznaje, że tam nie ma kogo pytać i dlatego wolał spytać tu.UFOtm pisze: bez konieczności obnoszenia sie na 80tce o znajomości a4. omegi czy fiata... <buu> dobra forum pseudo smietnik (bo mozna pisac o wszystkim) niech sobie bedzie, ale nie musi byc elementem skupiajacym nieobsluzonych maniaków innej marki czy modelu tylko z uwagi na to że się to tutaj toleruje....
ja tam bym wysłał na orbitę cały ten dział bez sprawdzania tematów po datachNiki20 pisze:UFOtm napisał/a:
A tak na marginesie to wiecie że zamknąłem wszystkie tematy moje audi (80tki), które nie były ruszane od co najmniej roku... o odblokowanie napisala tylko jedna osoba maXus, który miał niedawno stłuczkę. na tyle setek tematów
o kierwa...
Wiecie co, trzeba jeszcze poczekać jakiś czas i jak właściciele tych tematów sie nie odezwą tak jak to zrobił Maxus to trzeba te tematy w orbitę wysłać i tyle. Szkoda zapychać forum :shock: