[80 B4 1.9 TD] Lodówka - Zmieniona na inny model!
Kilka zdjęć audi na chwilę obecną :roll:
Tak się oto prezentuje moja lodóweczka :lol:
Odrazu mówię, że naklejki "patrz w lusterka motocykle są wszedzie" nie zerwę, ze względu, ze sam jestem zapalonym motycyklistą i bądź co badź naklejka ta ma przekaz. W ogole zastanawiałem się aby moją lodóweczkę sprzedać i kupić 1.9 TDI. Wszystko zależy jak minął święta. Trzymajcie się!
Tak się oto prezentuje moja lodóweczka :lol:
Odrazu mówię, że naklejki "patrz w lusterka motocykle są wszedzie" nie zerwę, ze względu, ze sam jestem zapalonym motycyklistą i bądź co badź naklejka ta ma przekaz. W ogole zastanawiałem się aby moją lodóweczkę sprzedać i kupić 1.9 TDI. Wszystko zależy jak minął święta. Trzymajcie się!
Troche z malej mocy a troche z tego powodu ze slabe wysposazenie ;p chcialbym troche mlodszy samochod, w tej musze zrobic zawieszenie bo stuka puka i co nie tylko, nie wiem pomysle jeszcze. Wkurza mnie tez spalanie, bo robie male przebiegi i spala 8-9/100 za 50zl jezdze tydzien przejezdzajac ok 10km dziennie.
Audik ładny, a spalanie? Ja w 2,5TDI mam w okolicach 6,5.
Zastanów się nad sprzedażą, bo tak jak k3llys pisze - każda 80 ma swoje lata i w każdej trzeba pogrzebać.
Zależy też od "przywiązania" do danego samochodu. Ja u siebie nie mam ani szyb w prądzie, ani klimy - a i tak za żadne skarby nie pozbyłbym się go <ok>
W każdym razie życzę bezproblemowych kilometrów!
Zastanów się nad sprzedażą, bo tak jak k3llys pisze - każda 80 ma swoje lata i w każdej trzeba pogrzebać.
Zależy też od "przywiązania" do danego samochodu. Ja u siebie nie mam ani szyb w prądzie, ani klimy - a i tak za żadne skarby nie pozbyłbym się go <ok>
W każdym razie życzę bezproblemowych kilometrów!
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Popatrz w tematach u tych co grzebia na mechanicznych pompąch. Zapytaj np Arwam'a. Robiąc krótkie odcinki silnik jest niedogrzany i spali więcej. A co do wypasu to można dołożyć. Na wiosnę czekają już gotowe zaciski 2 tłoczłowe, może dodatkowe zegary wpadną na dniach z wiązka i tunelem. W poniedziałek dotarła lotka compi, tylko pomalować i montaż.
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Krzysiek 84
- Junior Admin
k3llys pisze:Krzysiek 84, Ty weź już pokaż światu swoją 80-tkę.. bo ciężko zbudować obraz Twojej niuni w głowie
Tak to mniej wiecj wygląda. Jeszcze duzo brakuje do ideału. zderzak tylni troche pekniety, przedni z prawej strony tez (sarna strzała dostała)
Ostatnio zmieniony 18 lis 2012, 22:54 przez Krzysiek 84, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
No wiec tak, przywalilo troche sniegu i audi dostala troche po dupie grzebiac sie i zakopujac, dlatego sprzeglo sie skonczylo Otrzymala nowe sprzeglo SACHS. Odrazu zmienione zostalo lozysko oporowe, lozysko toczne i simmering. Doszedl nowy termostat i kolanko, nowy plyn chlodniczy. W audi pomalowalem caly grill na czarny mat, przyszly ori felgi 15' na nowych oponkach michelin. Fotki potem ;d pozdrawiam