Ankieta podziału forum
Ankieta podziału forum
To moze zaczne ankiete
Ostatnio zmieniony 29 paź 2007, 13:55 przez WOJTEK26, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja na poparcie swojej wersji (czyli R4/R5/V6/D) dodam, że tak będzie mneijszy śmietnik (a jak się doda FAQ LPG to już wogóle miodzio)
Bo dzieląc na PB i LPG i tak będzie bałagan.
Ponadto wiele pytań dotyczących LPG ma tez związek z PB, więc będzie lipa z tematami.
No i po trzecie... taki sam pomysł aby wyrzyucić LPG z działu silniki zastosowano na AKP, tworząc dział "PALIWA" i się totalnie nie sprawdził, i tak większosć pytań o LPG ludzie walą do działu silnik.
Koniec łamania przeze mnie ciszy wyborczej <rotfl>
Bo dzieląc na PB i LPG i tak będzie bałagan.
Ponadto wiele pytań dotyczących LPG ma tez związek z PB, więc będzie lipa z tematami.
No i po trzecie... taki sam pomysł aby wyrzyucić LPG z działu silniki zastosowano na AKP, tworząc dział "PALIWA" i się totalnie nie sprawdził, i tak większosć pytań o LPG ludzie walą do działu silnik.
Koniec łamania przeze mnie ciszy wyborczej <rotfl>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Przy takim podziale bedzie smeitnik jak niewiem co i tak, bo wszytkie tematy będa pomieszane, a znając wiekszosc userow, dla ktorych prawdziwa trudnosc stanowi przeczytanie regulaminu i nazwanie porpawnie tematu, to nie beda wiedzili gdzie zakładac tematy i modowei beda mieli jeszcze wiecej roboty,czarekj pisze:Proponuję podział w kwestii silników na Pb, ON i LPG. Reszta może zostać wspólna.
Mowie, jestem modem na AKP i wiem jak to tam wyglada, pomysl nie trafiony. o ile podzial na diesle sie sprawdzi, o tyle PB/LPG to bedzie totalna porażka
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80