Audi Coupe 8B 2.8 AAH
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
już 2 klosz mam gotowy teraz soczewki
tutaj trochę cięcia :mrgreen:
Ogólnie sprawa wygląda tak,że auto potrzebne na codzień, brak drugich lamp i dupa, ale.....
Mam rozbite zespolaki z b3 i patrząc na odbłyśniki to wydają się być takie same-tzn długość,głębokość i mocowania tylko na rogach są trochę bardziej zaokrąglone i tylko z tym będe musiał sobie poradzić. Także dążymy aby było p&p :mrgreen:
tutaj trochę cięcia :mrgreen:
Ogólnie sprawa wygląda tak,że auto potrzebne na codzień, brak drugich lamp i dupa, ale.....
Mam rozbite zespolaki z b3 i patrząc na odbłyśniki to wydają się być takie same-tzn długość,głębokość i mocowania tylko na rogach są trochę bardziej zaokrąglone i tylko z tym będe musiał sobie poradzić. Także dążymy aby było p&p :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
tak, tylko poszczegolne odblysniki sa szersze niz w b3, od ktorkich zdaje sie byc taki sam, lecz od dlugich w b3 jest dluzszy...shellah pisze:Też tak myślałem ale długość to nie problem bo zawsze coś można uciąć
tez myslalem o czyms pobonym, jak cos mam pod dostatkiem Dibondu, Plabondy,Tubondu :mrgreen:shellah pisze: tylnią ścianę grodziową z płyty Alucobond
tylko wez ta utwardzana uv bo zwykla spieniona Ci sie pofaluje, ewentulnie nadtopishellah pisze:zaślepkę z pcv
- shellah
- Forum Audi 80
w tej chwili mam na stanie 4mm x 4 palety jakieś 150m2 więc starczy do pomodzenia :mrgreen: swoją drogą bardzo łatwo siię to obrabia,tnie i grawerujeMaszu pisze:tez myslalem o czyms pobonym, jak cos mam pod dostatkiem Dibondu, Plabondy,Tubondu
ogólnie to chciałem akryl w piekarniku rozgrzać i zrobić jak tu:Maszu pisze:tylko wez ta utwardzana uv bo zwykla spieniona Ci sie pofaluje, ewentulnie nadtopi
ale nie mam warsztatu i stołu aby odkurzacz tak podłączyć
- shellah
- Forum Audi 80
Kierownica po małej renowacji.
Poprzedni kolor-ciemny granatowy, teraz jest czarna.
Przyciski tipa pod klakson.
Zaślepka twarda na sztywno.
Poprzedni kolor-ciemny granatowy, teraz jest czarna.
Przyciski tipa pod klakson.
Zaślepka twarda na sztywno.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2013, 14:48 przez shellah, łącznie zmieniany 1 raz.