[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Adam, ja nie liczyłem, że mi wróci na swoje miejsce, ja po prostu wjechałem, siadł mi na krawężniku a ja sobie ruszyłem urywając co nieco Z czystego zagapienia się i nie zaczajenia co tam tak trzeszczy To moja wina i tyle
sagem, nawet gdybym chciał cfl to nie chciałbym Ci dać mojego zderzaka, po przejściach jest
sagem, nawet gdybym chciał cfl to nie chciałbym Ci dać mojego zderzaka, po przejściach jest
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Plaster jeszcze nakleję i będzie jdm i każdemu będę teraz mówić, że połamałem zderzak lecąc bokiem podczas ucieczki przed policją i trzema gangami. Wszyscy strzelali z broni maszynowej i wszędzie latały rakiety. Przy wybuchu stacji paliwowej i okolicznego szpitala dla psychicznie chorych spowodowanego rakietą którą odbiłem lusterkiem, grupa około 30 płonących niepełnosprawnych wtargnęła na jezdnię powodując wypadek i przewrócenie się kilkutonowej cysterny z paliwem rakietowym. Wybuch cysterny zburzył budynek uniwersytetu medycznego ze zgliszczy którego wypełzło około 150 głodnych studentów pełnych agresji, wszczęli oni zamieszki z okolicznym gangiem obywateli krajów azjatyckich nielegalnie sprzedających skarpetki pod popularnym targiem w Lublinie.
No i w tych zamieszkach zobaczyłem taką strasznie brzydką babę, i wtedy się zagapiłem i gruch, zderzak połamany.
Wybacz samochodziku.
No i w tych zamieszkach zobaczyłem taką strasznie brzydką babę, i wtedy się zagapiłem i gruch, zderzak połamany.
Wybacz samochodziku.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: