[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Słuchajcie "transplantolodzy", może stworzylibyście jakiś FAQ, na temat tego przeszczepu? Podwiesiłoby się go w Tuningu mechanicznym i nie byłoby ganiania po tematach, w razie potrzeby. Jest tu już parę fur z tym silnikiem i zapewne pojawiać będą się nowe, więc myślę, że temat taki byłby bardzo przydatny - co Wy na to?
Ostatnio zmieniony 15 gru 2012, 22:28 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak juz ciagniemy zagadnienie to odpowiem tutaj.
Ja bym pompy paliwa nie obstawiał Krzysiu bo maszu zostawil sobie ta wysiokocisnieniowa[6,5bar] od k-jeta, jesli juz to wtryski sie zapetlaja[konczy sie max wydajnosc].
Ale do tego co sie dzieje chociaz doladowanie albo logi sa potrzebne.
Mabro mozesz ale ja bym to poprostu zakul na nowo w ktorymkolwiek zakladzie zakuwajacym weze hydrauliczne.
Chetnie sie poudzielam w takim FAQ ale niech ktos taki temat stworzy, ja nie mam czasu nad siedzeniem nad tym zbytnio ostatnimi czasy.
Pzdr, A.
Ja bym pompy paliwa nie obstawiał Krzysiu bo maszu zostawil sobie ta wysiokocisnieniowa[6,5bar] od k-jeta, jesli juz to wtryski sie zapetlaja[konczy sie max wydajnosc].
Ale do tego co sie dzieje chociaz doladowanie albo logi sa potrzebne.
Mabro mozesz ale ja bym to poprostu zakul na nowo w ktorymkolwiek zakladzie zakuwajacym weze hydrauliczne.
Chetnie sie poudzielam w takim FAQ ale niech ktos taki temat stworzy, ja nie mam czasu nad siedzeniem nad tym zbytnio ostatnimi czasy.
Pzdr, A.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Również, choć to nie forum o Audi A4 i 1.8T, ale już jest tutaj dużo aut z tym silnikiem to chętnie coś podpowiem, ale też ciężko z czasem żeby pomóc coś stworzyć.Słonik pisze:Chetnie sie poudzielam w takim FAQ ale niech ktos taki temat stworzy, ja nie mam czasu nad siedzeniem nad tym zbytnio ostatnimi czasy.
Pomysl jak najbardziej spoko, poki co ucze sie tego silnika ale jestem jak najbardziej za tym, aby cos takiego ogarnac.
Tak poza tym to przepraszam za OT. eSSpe, nie zachowuj się jak SB++++ owner :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sora Słoniu za smietnik
Tak poza tym to przepraszam za OT. eSSpe, nie zachowuj się jak SB++++ owner :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sora Słoniu za smietnik
Ostatnio zmieniony 16 gru 2012, 19:37 przez Maszu, łącznie zmieniany 3 razy.
Dzisiaj w Łowiczu świeżego śnieżku nasypało na święta to postanowiłem przewietrzyć grata wieczorową porą. <quattro>
, ,
Jakiś czas temu mikołaj przyniósł taka zabawkę do woskowania w mroźne zimowe wieczory. <mikolaj>
Wesołych, Spokojnych i przede wszystkim szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim :!: <pijaczek> <hura> :!:
, ,
Jakiś czas temu mikołaj przyniósł taka zabawkę do woskowania w mroźne zimowe wieczory. <mikolaj>
Wesołych, Spokojnych i przede wszystkim szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim :!: <pijaczek> <hura> :!:
Ostatnio zmieniony 27 lip 2013, 19:59 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.