Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Ciekawy biznes dla kazdego.

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 25 gru 2012, 17:37

Z tego ze ktos nowy wejdzie do systemu pod ciebie czy podemnie materialnie nie masz nawet zlotowki, to nie jest piramida finansowa czy MLM.
Dziala to tak ze zapisujesz sie podemnie, aktywujesz np 10paneli zoltych i wtedy ja dostaje mozliwosc aktywacji dodatkowo 5 paneli zoltych czyli 50% tego co ty aktywujesz, dostaje mozliwosc ich aktywacji-paneli nie dostaje, musze je sobie sam kupic. Poprostu zwieksza sie limit konta o ktorym wspominalem wczesniej.
To jedyna korzyść ktora przynosi "wciagniecie" kogoś w system.
Prosta zasada jak wszedzie; jestes aktywny -dostajesz mozliwosc rozwoju.

100zl to troche mało chociazby dlatego ze przelewy miedzynarodowe poprzez narzedzie Allied Wallet maja limit na min. kwote 100$, choc jest mozliwosc wystartowac za tyle bo najtanszy pakiet startowy kosztuje 25$ a pakiet startowy moge kupic ja ze swoich srodków i transferowac na twoje konto a my rozliczymy sie w PLN.

Nie napisalem od kiedy jestem, dokladnie od 16 pażdziernika ale przyjmijmy czynne dzialanie od 1 listopada.

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 25 gru 2012, 22:51

Słonik pisze:pakiet startowy kosztuje 25$ a pakiet startowy moge kupic ja ze swoich srodków i transferowac na twoje konto a my rozliczymy sie w PLN.
czyli możesz je kupić tak jak by za swoje środki a ja wtedy Ci je zwracam w sensie oddaje.

Awatar użytkownika
Słonik
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Słonik » 25 gru 2012, 23:19

Tak.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”