2.8 AAH 8B by Ptaku KST
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Re: 2.8 AAH 8B by Ptaku KST
Raczej Audi CoupePtaku KST pisze:Moja nowa zabawka Audi 90 8B 1992
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
ludzie dajcie już sobie spokój... 3 strony tak naprawde o niczym, same bzdety i ataki na właściciela tematu o literówki w opisie :roll: jak w przedszkolu... napisz jeden wszystko po kolei co jest źle, a nie każdy szuka dziury w treści zamiast ocenić auto
ŻENADA!!
Ptaku KST, ładne Coupe, ciekawy kolor, bo rzadko spotykany szkoda że nie Q, życze bezawaryjności i czekamy na jakieś mody
ja mam w dowodzie Audi 89 i z tego co wiem dużo osób ma podobnie albo jeszcze głupsze wpisy, takie mamy urzędy i tyle ważne, że to Audi :mrgreen:
ŻENADA!!
Ptaku KST, ładne Coupe, ciekawy kolor, bo rzadko spotykany szkoda że nie Q, życze bezawaryjności i czekamy na jakieś mody
ja mam w dowodzie Audi 89 i z tego co wiem dużo osób ma podobnie albo jeszcze głupsze wpisy, takie mamy urzędy i tyle ważne, że to Audi :mrgreen:
- Ptaku KST
- Forum Audi 80
PuSzEk, dzięki za dobre słowo to jak widzisz niestety nie wiele związane jest z tematem tutaj
debilizm to jest w urzędzie mam dowód do odbioru już od 27 a tak na prawdę nie mogę go odebrać z powodu braku homologacji jakieś naklejki na dowód czy coś takiego same panie wyjaśnić tego nie umieją a zganiają wszystko na kobitę której nie ma paranoja
debilizm to jest w urzędzie mam dowód do odbioru już od 27 a tak na prawdę nie mogę go odebrać z powodu braku homologacji jakieś naklejki na dowód czy coś takiego same panie wyjaśnić tego nie umieją a zganiają wszystko na kobitę której nie ma paranoja
Moja dziewczyna kupiła samochód od wujka z tego samego miasta i musiała zapłacić jak za nowe blachy gdzie powinny zostać te same i tylko powinna zapłacić za sam dowód(powód naklejka bez homologacji)...Jak pytałem się w swoim urzedzie czemu tak dziwnie to powiedzieli że nie powinni takiego czegoś zrobić!
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tak tak piękne auto, daje dyszkę i zapraszam do mnie.ludzie dajcie już sobie spokój... 3 strony tak naprawde o niczym, same bzdety i ataki na właściciela tematu o literówki w opisie :roll: jak w przedszkolu... napisz jeden wszystko po kolei co jest źle, a nie każdy szuka dziury w treści zamiast ocenić auto
ŻENADA!!
:
Poza tym przepraszamy, że wyprowadziliśmy chłopka z błędu, następny raz będziemy tylko zachwalać auto.
- bendinger5
- Forum Audi 80