AUDI COUPE by MIKI1133
i okazało się że nic się nie sypie tylko wydech był luźny i uderzał o skrzynie i powstawał taki dziwny dźwięk jakby przegub wewnętrzny się sypał lub skrzynia. Zakupione poliuretanowe wieszaki tłumika :
założone wydech poskręcany na nowo i nastała błoga cisza przy okazji oględzin wymieniłem ori osłonę przegubu wewnętrznego ps. skubany dopiero po 21 latach popękał i trzeba było go wymienić na nowy lobro
założone wydech poskręcany na nowo i nastała błoga cisza przy okazji oględzin wymieniłem ori osłonę przegubu wewnętrznego ps. skubany dopiero po 21 latach popękał i trzeba było go wymienić na nowy lobro
Ostatnio zmieniony 10 paź 2012, 06:20 przez miki1133, łącznie zmieniany 1 raz.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
pawelrybak15, no uwierz kolego że banan z twarzy nie z chodzi że udało się to rozwiązać i niebyła to skrzynia
UFOtm, przejściówkę zrobiłem sam z duża pomocą brata który znalazł na necie schematy i jego wprawą w lutowaniu(czasami było ciasno z kablami żeby polutować )a co do zlecenia żeby ktoś wykonał przejściówkę to w mieście Elbląg żaden elektronik nie chciał się tego podjąć po wytłumaczeniu o co mi chodzi stwierdzając że za dużo zabawy(ps. po wykonaniu potwierdzam że jest dużo kabelkologi,czytania schematów po niem. i ang.)
ps. jak na razie moja coupe-ta nie umywa się do twojej może kiedyś uda mi się dojść do takiego poziomu jaki prezentuje twoja pozdro
UFOtm, przejściówkę zrobiłem sam z duża pomocą brata który znalazł na necie schematy i jego wprawą w lutowaniu(czasami było ciasno z kablami żeby polutować )a co do zlecenia żeby ktoś wykonał przejściówkę to w mieście Elbląg żaden elektronik nie chciał się tego podjąć po wytłumaczeniu o co mi chodzi stwierdzając że za dużo zabawy(ps. po wykonaniu potwierdzam że jest dużo kabelkologi,czytania schematów po niem. i ang.)
ps. jak na razie moja coupe-ta nie umywa się do twojej może kiedyś uda mi się dojść do takiego poziomu jaki prezentuje twoja pozdro
Dawno mnie tu nie było
Kolejne usprawnienia i naprawy :
-regeneracja Parownika
-kilka drobnych napraw zawieszenia
-wymiana uszczelki pokrywy zaworów na gumową + wymiana pokrywy zaworów od Vw 2.0 2E (duraluminiowa) + dorobienie uchwytu linki gazu(na foto prowizorka) i na osobnym zdjęciu uchwyt + wolna odma
Kolejne usprawnienia i naprawy :
-regeneracja Parownika
-kilka drobnych napraw zawieszenia
-wymiana uszczelki pokrywy zaworów na gumową + wymiana pokrywy zaworów od Vw 2.0 2E (duraluminiowa) + dorobienie uchwytu linki gazu(na foto prowizorka) i na osobnym zdjęciu uchwyt + wolna odma
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
slugs, staram się choć nie wszystko mi wychodzi tak jak bym chciał robię wszystko sam . Co do CFL-a to się waham bo mam dokładkę kameii na tył do założenia i albo muszę zapolować na zderzak od s2 albo właśnie cfl-a ale nie będzie pasował do tyłu wtedy
Co do skór to może wlecą bo fotele nie są idealne i trzeba je z czasem obszyć
wpadły daszki na pokład nowy uchwyt od gazu finalny i stabilizator od v6 do założenia jak go wypiaskuje pomaluje:
Co do skór to może wlecą bo fotele nie są idealne i trzeba je z czasem obszyć
wpadły daszki na pokład nowy uchwyt od gazu finalny i stabilizator od v6 do założenia jak go wypiaskuje pomaluje:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80