[B3] Biała perełka by kostek Nowe graty str.9+ Fele.
na razie to ogarnij to auto bo jak znowu zaczniesz stroić deskami to i tak będzie lipa.Kostek80 pisze:Wieś tuning odpada. Ale doda że moje ciche marzeni e to deska na dachu
Chcesz pakować deske na dach a jeździć na kołpakach ? zamiast na razie coś kombinowac to ogarnij to wizualnie bo jest tragedia załóż jakieś alufelgi ( ja mam swoje 15 na sprzedaż), masz fajny biały kolor wypoleruj go zaakcentuj go czarnymi listwami jakiś ładny zderzak na przód z tego co widzę to masz w planach jakiś od coupe i wtedy myśl nad deskami itp.
Ale to tylko moje zdanie,może Tobie się to podoba ale aktualnie jest wieś
Ja to 2 kółek nie lubię najlepiej 4 i to x 4 ;dKostek80 pisze:Nigdy nie przepadałem za serią. Wole zawsze dodać coś od siebie ale żeby to miało smaczek Do końca roku będzie malinka Chociaż nie wiem czy dam rade zrobić wszystko bo w tym roku planuje do garażu dołożyć dwa kółka
Każdy lubi co robi , miałem taką samą jak ty , ale sprzedałem ;p
Tyle ,żę moja była "niby " cała w originale :lol:
Tu masz foto :
Zgadzam się w 100 % .KoralB3 pisze:na razie to ogarnij to auto bo jak znowu zaczniesz stroić deskami to i tak będzie lipa.Kostek80 pisze:Wieś tuning odpada. Ale doda że moje ciche marzeni e to deska na dachu
Chcesz pakować deske na dach a jeździć na kołpakach ? zamiast na razie coś kombinowac to ogarnij to wizualnie bo jest tragedia załóż jakieś alufelgi ( ja mam swoje 15 na sprzedaż), masz fajny biały kolor wypoleruj go zaakcentuj go czarnymi listwami jakiś ładny zderzak na przód z tego co widzę to masz w planach jakiś od coupe i wtedy myśl nad deskami itp.
Ale to tylko moje zdanie,może Tobie się to podoba ale aktualnie jest wieś
Na początek ogarnąć to do jazdy i wizualnie na + .
A później bajery typu deska czy co tam lubisz .
Głupie tempo i polerka a auto wygląda o niebo lepiej
Prezentowałem , tak właśnie wyszło ;d Fantazja poniosła xdGerB3 pisze:A nie prezentowałeś jej czasem na forum? Miło być pod maską niby 2.3 albo 16V a wyszło że to gaźnik ?PapaSmurf pisze:Tyle ,żę moja była "niby " cała w originale :lol:
Poszła do żyda :mrgreen:MIODEK pisze:a gdzie ta biała perła ?