[Audi B3 1.8S] Paweł Łódź - chyba przyszedł czas na sprzedaż
- bendinger5
- Forum Audi 80
a co ma sie dziać... auto jakoś jeszcze jeździ
Aktualnie wróciło w moje ręce tydzień temu
Oto jedna z przygód.
Do ojca podchodzi niemiec w pracy i mówi. Edi audi defekt. Gdy mój ojciec dotarł do auta to okazało sie, ze sprawca to oto szafka (na zdj), która przewróciła się dzięki jakieś niemki. Parkowała sobie kobieta i przewróciło oto szafeczkę cofając do tyłu, która dosłownie rogiem walnęła centralnie w lampe. Nic więcej sie nie stało. Doczepili sie rzeczoznawcy niemeccy, a były dwie kontrole z 2 różnych firm ze radio nieoryginalne i nietypowe lampy z przodu, tyłu oraz zderzak ale potem doszli, że wszystko ori. Ojciec powiedział jednemu rzeczoznawcy oto zdanie "audi polnischen Club und ich liebe dieses Auto" i pokazał naklejkę na klapie bagażnika.
Przygoda zakończyła się szczęśliwie. Kupa papierów i audi wytrzymało następną usterkę
Aktualnie wróciło w moje ręce tydzień temu
Oto jedna z przygód.
Do ojca podchodzi niemiec w pracy i mówi. Edi audi defekt. Gdy mój ojciec dotarł do auta to okazało sie, ze sprawca to oto szafka (na zdj), która przewróciła się dzięki jakieś niemki. Parkowała sobie kobieta i przewróciło oto szafeczkę cofając do tyłu, która dosłownie rogiem walnęła centralnie w lampe. Nic więcej sie nie stało. Doczepili sie rzeczoznawcy niemeccy, a były dwie kontrole z 2 różnych firm ze radio nieoryginalne i nietypowe lampy z przodu, tyłu oraz zderzak ale potem doszli, że wszystko ori. Ojciec powiedział jednemu rzeczoznawcy oto zdanie "audi polnischen Club und ich liebe dieses Auto" i pokazał naklejkę na klapie bagażnika.
Przygoda zakończyła się szczęśliwie. Kupa papierów i audi wytrzymało następną usterkę
Opłacało się namawiać ojca aby upierał się, żeby nikt nie dotykał auta (w sensie naprawiał) ... wyszło coś chyba 1048 €, jak znajdę papiery to cyknę temu fotekeczy pisze:jaka kaske zaproponowali za ta szkode?
Chodziło im o lampy przód i tył, a zderzak z przodu tylko, a radio bo nie jest "das original" gdyż mam chińską podróbkę za 150 zł :mrgreen:zgredek27 pisze:A co ma radio i tylny zderzak do tej stluczki? Tak z ciekawości.
P.S. sprawdzali nawet głębokość bieżnika w oponach