[Cieszyn Coupe quattro 2.3 20V 7A] Fotki
-
- Forum Audi 80
[Cieszyn Coupe quattro 2.3 20V 7A] Fotki
Witam
Niuńke nabyłem tydzień temu. Szukałem dość długo ponieważ zależało mi na quattro. Trafiło się więcej niż chciałem i bardzo mnie to ucieszyło. Silnik 2.3 20V 167KM. Przebieg 225tkm. Instalacja gazowa jest najzwyklejsza ale na wiosnę będzie sekwencja. Z wyposażenia posiada klimatyzację, elektryczne szyby, centralny zamek, elektryczne lusterka, skórzaną tapicerkę, podgrzewane przednie fotele, sportowa kierownica no i najważniejsze dla mnie quattro
Audi nie było bez wad ale to była miłość od pierwszego wejrzenia
Najważniejsze rzeczy eksploatacyjne zostały zrobione. Można by tak dużo pisać ale już nie zanudzam. Zamieszczam jeszcze fotkę mojej A6 C5 2.4 z 1997r z której też jestem bardzo zadowolony....
Niuńke nabyłem tydzień temu. Szukałem dość długo ponieważ zależało mi na quattro. Trafiło się więcej niż chciałem i bardzo mnie to ucieszyło. Silnik 2.3 20V 167KM. Przebieg 225tkm. Instalacja gazowa jest najzwyklejsza ale na wiosnę będzie sekwencja. Z wyposażenia posiada klimatyzację, elektryczne szyby, centralny zamek, elektryczne lusterka, skórzaną tapicerkę, podgrzewane przednie fotele, sportowa kierownica no i najważniejsze dla mnie quattro
Audi nie było bez wad ale to była miłość od pierwszego wejrzenia
Najważniejsze rzeczy eksploatacyjne zostały zrobione. Można by tak dużo pisać ale już nie zanudzam. Zamieszczam jeszcze fotkę mojej A6 C5 2.4 z 1997r z której też jestem bardzo zadowolony....
Noo ładna coupejka. Na tych 15tkach wygląda bardzo sympatycznie, skórka widać zadbana. A z wypasu to masz jeszcze drewniną gakę, tempomat i BC z tego co widzę. Półki Ci też żaden basmaniak nie pociął, żeby "wypasne" głośniki wstawić.
Widze, że gdzieś się zapodziały zaślepki na bagażnik dachowy i uszczelkę maski przydalo by się wymienić, bo fale się porobiły. Szkoda tylko, że zagazowana
PS Ściągnij ten plastik na pasie bezpieczeństwa na sam dół, on jest po to aby pas się nie strzępił o fotel <ok>
Widze, że gdzieś się zapodziały zaślepki na bagażnik dachowy i uszczelkę maski przydalo by się wymienić, bo fale się porobiły. Szkoda tylko, że zagazowana
PS Ściągnij ten plastik na pasie bezpieczeństwa na sam dół, on jest po to aby pas się nie strzępił o fotel <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Dziękuję za miłe przyjęcie. Na zdjęciu wygląda świetnie ale jest trochę szczegółów do zrobienia. Skóra jest wytarta na boczku kierowcy i wymaga interwencji tapicera. Prawy tylny błotnik był kiedyś uszkodzony i na wiosnę pójdzie do poprawki. Przedni zderzak jest pęknięty na rogu. Listwy do o koła samochodu do malowania. No i z mechaniki silniczek krokowy do wyczyszczenia, do wymiany uszczelka miski olejowej i klawiatury. Wszystko to zostanie usunięte. Cena jaką dałem to 7200zł Reszta działa bez zastrzeżeń.