[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Spokoj spamery.
Ale macie problem, chyba logiczne jest ze jak by mi sie usmiechało wywalic 800zl na pordzewiale i czesto do regeneracji dedykowane KW z jebaja to bym nie kombinował.
Samoróbka nie samorobka, ma pasowac i sie nie rozleciec po kilku dziurach, jak tak bedzie to za te 800zl fajne wklady KONI mam upatrzone
Pewnie ze moglem poczekac i wrzucic zdjecia gotowych, pieknie polakierowanych lakierem z super ziarnem kolumn z wlozonymi wkladami i zalozonymi sprezynami ktore fanie sie blyszcza bo wygladaja jak nowe to wtedy by to inaczej wygladało tylko pytanie PO CO? tak jest ciekawiej
PS- Kolumna, nakretki, sprezyny, odboje, wklady, helpery, podkladki, nakretkii reszta calego tego balaganu to gwint FK dedykowany do zupelnie innego auta ale o identycznym nacisku na oś co Audi 80 V6, zanim go pociolem flexem wygladal jak nowy, bo mial przebieg jednego okresu miedzy wymianami oleju wiec mozna powiedziec ze jak zadziala to mam nowy gwint FK na przedniej osi :mrgreen:
Ale macie problem, chyba logiczne jest ze jak by mi sie usmiechało wywalic 800zl na pordzewiale i czesto do regeneracji dedykowane KW z jebaja to bym nie kombinował.
Samoróbka nie samorobka, ma pasowac i sie nie rozleciec po kilku dziurach, jak tak bedzie to za te 800zl fajne wklady KONI mam upatrzone
Pewnie ze moglem poczekac i wrzucic zdjecia gotowych, pieknie polakierowanych lakierem z super ziarnem kolumn z wlozonymi wkladami i zalozonymi sprezynami ktore fanie sie blyszcza bo wygladaja jak nowe to wtedy by to inaczej wygladało tylko pytanie PO CO? tak jest ciekawiej
PS- Kolumna, nakretki, sprezyny, odboje, wklady, helpery, podkladki, nakretkii reszta calego tego balaganu to gwint FK dedykowany do zupelnie innego auta ale o identycznym nacisku na oś co Audi 80 V6, zanim go pociolem flexem wygladal jak nowy, bo mial przebieg jednego okresu miedzy wymianami oleju wiec mozna powiedziec ze jak zadziala to mam nowy gwint FK na przedniej osi :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, 21:05 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
dupa nie FK samoróbka i tyle, chałturka domowa .. kaleSłonik to prawdziwa gwaizda chłupnictwa szybko awansował od adresowania kopert do składania gwintów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a od kiedy one mają taki sam nacisk na oś jak Vka <lol> czy mają ? :mrgreen:Krycha pisze:z czego słoniu masz te wkłady ? astra/kadet gsi ?
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, 21:08 przez duo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie czytałem tego całego bajzlu i myślałem że słoń skracał kolumny i dawał inne wkłady.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2013, 21:22 przez Krycha, łącznie zmieniany 2 razy.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Boshe, on sie wziął za robienie gwintu a to nie to :!: nikt Ci wcześniej nie powiedział ze to przez te historyjki z gum balonowych na przednim zderzaku ? biednyyy :mrgreen:Słonik pisze:A dziekuje, mowicie ze nie wygląda to tak najgorzej?
Tyłu narazie nie ruszam bo nie odczuwam takiej potrzeby, gleby wiecej mi nie trzeba a dziala wyśmienicie zestaw Bil B6+PowerTech, przod mnie drazni okrótnie bo ani jedno ani drugie nie jest tak jak być powinno.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
swietnie Ci wyszlo, gratuluje pomyslu na zachowanie katow :mrgreen:
co do hejterow starych gwintow, wypiaskowany i pomalowany proszkowo "stary" gwint na nowych wkladach chyba nie jest taki zly, juz nie przesadzajcie z tymi komentarzami... a to ze ktos go kupuje za 800 czy 1500 czy nawet 2000 pln w uzywce, to juz kwestia ile kto mial kasy do wydania i jak mu sie udalo zdobyc i w jakiej cenie... jednak gdybym dzis nie byl w posiadaniu takiego "starego i pordzewialego" gwintu to napewno zamowil bym u Słonia to co zrobil, o ile zbiera zamowienia, zbierasz? :mrgreen:
co do hejterow starych gwintow, wypiaskowany i pomalowany proszkowo "stary" gwint na nowych wkladach chyba nie jest taki zly, juz nie przesadzajcie z tymi komentarzami... a to ze ktos go kupuje za 800 czy 1500 czy nawet 2000 pln w uzywce, to juz kwestia ile kto mial kasy do wydania i jak mu sie udalo zdobyc i w jakiej cenie... jednak gdybym dzis nie byl w posiadaniu takiego "starego i pordzewialego" gwintu to napewno zamowil bym u Słonia to co zrobil, o ile zbiera zamowienia, zbierasz? :mrgreen: