[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Tak będzie robione, lewy ori prawy depo czy coś takiego, z klapą jest tak ze trzeba ją na zawiasach wyregulowac i będzie ok, a kierunki są źle osadzone, powinny być głębiej na równi z blenda, tak jak mówiłem wszystko będzie jak się ociepli, błotnik z tyłu tez bedzie malowany bo bezbarwny odchodzi, ma być igła <ok>Tighe pisze:Z tyłem coś robisz? Chodzi mi o dwa różne kierunkowskazy i krzywą klapę, chyba że to wina poprzedniej fotki.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Tighe, Marcin ma zmienne zdanie jak kobieta w ciaży, przyeczytaj posty sprzed roku, a chwilami nie ten człowiek, tuningi dokładki, a za 2 dni seria :mrgreen:
Marcin, życze Tobie jak najlepiej, dopieszczaj i trzymaj się założonego planu No i opchnij ten laminat ala kamei, bo Cię kiedyś znów podkusi aby założyć :mrgreen:
Marcin, życze Tobie jak najlepiej, dopieszczaj i trzymaj się założonego planu No i opchnij ten laminat ala kamei, bo Cię kiedyś znów podkusi aby założyć :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dlatego właśnie postanowiłem reanimować swoją B3 po wczorajszej nieciekawej przygodzie. Narazie nie mówię co i jak, może wstawię foty do swojego tematu, ale ciężko mi się pozbieraćGerB3 pisze:Takie tam zdjęcia 25letniego trupicha:
[url=http://images44.fotosik.pl/577/51426882aace87b2m.jpg]Obrazek[/URL][url=http://images37.fotosik.pl/1943/b0a5f12822761d21m.jpg]Obrazek[/URL][url=http://images35.fotosik.pl/1790/fa74f68052ea78bcm.jpg]Obrazek[/URL]
Zauważyłem że jednak coraz mniej B3 jeździ po naszych drogach, ludzie przesiadają sie na nowsze auta, u mnie tez był jednodniowy pomysł zamiany na 100C4 ale to już nie to co B3, chociaż znajomi dziwią sie że jeżdżę takim starym audi zamiast jakąś piękną astra II w gazie czy passkiem be piateczka w tedeiku albo innym plastikiem.
A na wiosnę wpadną ori ronale aero 14ki tylko muszę je odmalowac jeszcze raz, będzie 99% das orginal bo spoiler mam <ok>
Jednak będę auto ratował za wszelką cenę ...
Najgorsze jest to, że człowiek dba, poświęca czas, wkłada w auto sporo pracy, kasy i serca a ktoś inny w jednej chwili mu to może zepsuć <buu>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A przeciez tu moc nie ma nic do rzeczy,chodzi o sztywność nadwozia, na razie mam seryjny zawias ale kwestia czasu az go zmienie. A żeby Cie zdenerwowac na noc to powiem że kupiłem czerwonego Motipa do lamp i już poszły dwie warstwy ale zima nie pozwoliła mi skończyć, także dupa będzie cała czerwona i bardzo fajnie to wygląda nawet teraz po dwóch warstwach, zostały tylko kółka na środku klapy, i jakiś tłumik dwururke szukam albo końcówkę płaską :lol:pawelrybak15 pisze:Bez obrazy ale przy 90KM nie ma sensu
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: