Reaktywacja assistance i inspekcje - (Historia)
Reaktywacja assistance i inspekcje - (Historia)
Koledzy pomyślałem żeby reaktywować nasz dział assistance. Nie dzieje się tam kompletnie nic już od dłuższego czasu, a można by było go połączyć z możliwością dokonywania inspekcji samochodów dla innych userów. Nie będę się rozpisywał o moich konkretnych pomysłach na ten dział bo może ludziska stwierdzicie że to nie ma sensu. Dla ułatwienia podjęcia decyzji ankieta. Liczę również na Twoje zdanie w tej sprawie Andrzej. <ok>
-
deejay.ftb
- Forum Audi 80

- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
- Pieterb
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
hmm no ja nie bardzo jestem zorientowany w sytuacji i nie mogę się wypowiedzieć bo nie wiem do czego jest ten dział, no mogę się tylko domyślać.
Chyba jestem za
Sorry ale nie mogłem na to patrzyć.
Chyba jestem za
Sorry ale nie mogłem na to patrzyć.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2013, 19:53 przez Pieterb, łącznie zmieniany 1 raz.
dział ten jest generalnie do tego żeby mieć namiary na osoby w poszczególnych rejonach polski które są chętny Ci pomóc w razie takiej potrzeby. Do tej pory chodziło tylko o pomoc w trasie w razie awarii samochodu itd. A teraz myślę żeby to połączyć z możliwością poproszenia te osoby o inspekcję samochodu, oczywiście za jakąś tam ustaloną z góry odpłatnością żeby nie było że ktoś leci 100km a potem ktoś mu mówi tylko dziękuje. Aha i fajna by była opcja żeby dodać cenę inspekcji albo pomocy na trasie dla danego usera.PieterB pisze:hmm no ja nie bardzo jestem zoriętowany w sytuacji i nie mogę się wypowiedzieć bo nie wiem do czego jest ten dział, no mogę się tylko domyślać.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Pieterb
- Forum Audi 80

tak czułemysiul pisze: PieterB napisał/a:
hmm no ja nie bardzo jestem zoriętowany w sytuacji i nie mogę się wypowiedzieć bo nie wiem do czego jest ten dział, no mogę się tylko domyślać.
dział ten jest generalnie do tego żeby mieć namiary na osoby w poszczególnych rejonach polski które są chętny Ci pomóc w razie takiej potrzeby.
No tylko problem jest w tym co pisze aldi.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Tak jak mówisz będzie bezpieczniej, bo ja cały czas myślałem o ogólnodostępnym spisie posiadaczy vag'a. Choć niektórzy mają nawet w podpisie oferty pomocy z użyciem vaga.ysiul pisze:ale po pierwsze do tego działu mają dostęp tylko zalogowaniu userzy a po drugie to musiały by zajść bardzo złożone procesy myślowe u kogoś a po trzecie coś takiego już funkcjonowało tylko w prostej i nie reformowalnej formie.PieterB pisze:A posiadanie nielegalnego oprogramowania to już inna bajka.
- Pieterb
- Forum Audi 80

no jeśli do tych info będzie miała dostęp tylko ograniczona ilość osób to okiysiul pisze: PieterB napisał/a:
A posiadanie nielegalnego oprogramowania to już inna bajka.
ale po pierwsze do tego działu mają dostęp tylko zalogowaniu userzy a po drugie to musiały by zajść bardzo złożone procesy myślowe u kogoś a po trzecie coś takiego już funkcjonowało tylko w prostej i nie reformowalnej formie.
Artur nie spodziewałem się tego po Tobie.gibaj pisze:dałem na nie
to się zdecydujgibaj pisze: niech będzie że tak :mrgreen:
aldi, PieterB, a może po prostu dostęp do tego by miały osoby tylko zarejestrowane w programie "assistance i inspekcje". Myślę że to by było nawet sprawiedliwe, oferujesz pomoc to i tylko Ty z niej możesz skorzystać. No ale na razie to jest tylko moje gdybanie, bo gdzie reszta ludu :shock: