Reaktywacja assistance i inspekcje - (Historia)
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Tylko chyba trzeba by rozdzielić bo asistance jak popatrzyłem szybko w regulamin to przedewszytskim pomoc osób, które mogą pomóc dla osób, które też mogą pomóc innym w "drodze". Tym bardziej lista osób od inspekcji nie przyda się innym takim osobom.ysiul pisze:aldi, PieterB, a może po prostu dostęp do tego by miały osoby tylko zarejestrowane w programie "assistance i inspekcje". Myślę że to by było nawet sprawiedliwe, oferujesz pomoc to i tylko Ty z niej możesz skorzystać. No ale na razie to jest tylko moje gdybanie, bo gdzie reszta ludu :shock:
Zgadza się Jarek, ja też jak kupowałem A3 to płaciłem koledze z PKA80 za to że pojechał zobaczyć samochód i szczerze mówiąc nie oczekuje że ktoś to zrobi za darmola. No ale prościej jest mieć listę osób które są chętne do tego i zadzwonić do nich i o to poprosić niż pisać na PW i czekać dwa dni na odp. bo teraz assistance umarło. . .
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Ja nawet nigdy nie wiedziałem kto był w assistance.
I jak dla mnie lista w assistance powinna być widoczna dla każdego. Ale nie pisać szczegółowo kto co robi tylko ogólnie, że ludzie z listy mają VAGa bądź coś podobnego, że ta grupa na benzynach się zna a ta na dieslach, Ci i Ci mogą ściągnąć z linką, Ci i Ci mogą pojechać i obejrzeć samochów. Wiadomo - odpłatnie (tylko cennika nie można publicznie podać bo US się czepi, jedynie sugerowaną opłatę albo cosik).
I jak dla mnie lista w assistance powinna być widoczna dla każdego. Ale nie pisać szczegółowo kto co robi tylko ogólnie, że ludzie z listy mają VAGa bądź coś podobnego, że ta grupa na benzynach się zna a ta na dieslach, Ci i Ci mogą ściągnąć z linką, Ci i Ci mogą pojechać i obejrzeć samochów. Wiadomo - odpłatnie (tylko cennika nie można publicznie podać bo US się czepi, jedynie sugerowaną opłatę albo cosik).
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- trepek
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Ja nawet nie wiem kto tam należy. Więc skąd, nawet gdybym chciał, miałbym wiedzieć do kogo uderzać?grze pisze:Przeczytajcie sobie co napisał Kuba:a potem powiedzcie mi czy jest w ogóle sens istnienia tego działu.Kubik pisze:Pokażcie mi kogoś kto w przeciągu ostatniego roku pomógł drugiemu z programu assistans.