moje audi coupe 8b
moje audi coupe 8b
witam w koncu mam troche czasu wiec cos tu popisze troche mnie nie bylo ale jestem adminem naszego lokalnego klubu wiec troche czasu mi to zajmuje dobra teraz o autach na stanie mam dwa pierwszy to audi 80 b2 1.6 benzyna autko jak kupilem bylo w strasznym stanie ale po pewnym czasie zaczelo smigac i to jak drugim jest czarne coupe zawsze chcialem miec takie auto wiec teraz mam no ale niestety mialem zaraz po kupnie mala stluczke musialem ratowac sie ucieczka na prawa strone a tam stal slup wiec mam co robic najwidoczniej taki moj los zamieszczam kilka fotek jeszcze nie jest idealem ale juz ja sie postaram o to aby byla moze nie jest ona kilerem drog bo ma 2l silnik ale mnie tam wystarczy
Ostatnio zmieniony 06 lis 2008, 22:46 przez wolf, łącznie zmieniany 1 raz.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mam pytania: jakiego rozmiaru są te alufelgi przy twojej B2? Czy wizualnie by pasowały do Mojej B2??. Coupe ładne! tylko szkoda że miałeś tą stłuczkę.
==========================
AUDI 80 B2 (Przejściówka) z 1986r. 1.8 pełny wtrysk.
Więcej zdjęc..... http://www.gregor667.fotosik.pl/
==========================
AUDI 80 B2 (Przejściówka) z 1986r. 1.8 pełny wtrysk.
Więcej zdjęc..... http://www.gregor667.fotosik.pl/
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2007, 12:59 przez gregor667, łącznie zmieniany 1 raz.
co do felg w b2 to mialem zapodane atsy 15 195x50 et bodajze 25
a co do cupety to w koncu miale troche czasu i sie za nia zabralem lekkie prostowanie blachy pod zderzak aby sie ladnie trzymal wymiana paska rozrzadu uszczelki pod dekiel od klawiatury wymiana wszystkich tuleji metalowo gumowych zostanie mi tylko maska a bede mial dopiero we wrzesniu no i troche pomalowac nie wiem jak bede stak z kasa bo moze jakas zmiana silnika ale to jeszcze zobaczymy
wielkie dzieki za odsprzedanie zderzaka panie gadas84
a co do cupety to w koncu miale troche czasu i sie za nia zabralem lekkie prostowanie blachy pod zderzak aby sie ladnie trzymal wymiana paska rozrzadu uszczelki pod dekiel od klawiatury wymiana wszystkich tuleji metalowo gumowych zostanie mi tylko maska a bede mial dopiero we wrzesniu no i troche pomalowac nie wiem jak bede stak z kasa bo moze jakas zmiana silnika ale to jeszcze zobaczymy
wielkie dzieki za odsprzedanie zderzaka panie gadas84