[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
tablicę na gwoździa przybiłeś do Intercoolera rozumiem?
Wiesz to ważna sprawa aby blacha nie odpadła. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak poważnie to szkoda. Nadawał charakteru i był wybitnie rozpoznawalny z tym stickerem. "Auć" chociaż zostawiasz?
Mi na parkingu kilka dni temu zrobili identyczne "Auć" w tym samym miejscu i nie wiem czy malować czy zrobić Twój patent.
Wiesz to ważna sprawa aby blacha nie odpadła. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A tak poważnie to szkoda. Nadawał charakteru i był wybitnie rozpoznawalny z tym stickerem. "Auć" chociaż zostawiasz?
Mi na parkingu kilka dni temu zrobili identyczne "Auć" w tym samym miejscu i nie wiem czy malować czy zrobić Twój patent.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nie no u mnie raczej nie będzie takich "kwiatków" czyli też będzie standard.Rob jak chcesz, ja maluje całośc, dół czarny+listwa DTM.
Ewentualnie takie coś fajne by było na rogu przykleić.
A co do listwy DTM kupiłem ją kiedyś a że nie miałem jeszcze zdesia to odsprzedałem dla żany ale widzę że jeszcze się nie odważyła jej zamoncić.
Oblukam jak to u ciebie na czerwonym będzie wyglądało i podumam nad nią do siebie.
Podzielam twoje zdanie
[ Dodano: 2013-03-19, 16:45 ]
Nigdy nie podobały mi się USy i mała tablica w połączeniu ze spoilerem tak samo jak europejskie blade narożniki, dlatego zawsze chciałem mieć to, co ważne z oprawkami żarówek <ok>
,
[ Dodano: 2013-03-19, 16:45 ]
Nigdy nie podobały mi się USy i mała tablica w połączeniu ze spoilerem tak samo jak europejskie blade narożniki, dlatego zawsze chciałem mieć to, co ważne z oprawkami żarówek <ok>
,
Ostatnio zmieniony 27 lip 2013, 21:52 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.