[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
USA są czerwone 100% nie ma w nich krzty pomarańczowego ani różowego. Widziałem i dotykałem takie na B3 Kacpra, są świetne. Obrysówki też fajnie bajerują i zwracają uwagę. Odkąd w swoim cabie zapodałem kierunki USA, nie zamieniłbym nigdy na pomarańcze. Tylko ta policja może czasem się dowalić. Ale na to trzeba mieć 50zł schowane w dowodzie
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No dokładnie. Z tym się zgadzam. Takie wybrakowane te obrysy. Już bocznego przetłoczenia i dziurki im się do B4 sedan nie chciało im robić.Słonik pisze:dlatego napisałem że mam z oprawkami żarówek, są inne niż EU.
No ja w swoim avanciku wyobraź sobie wiozłem kiedyś zderzak do swojego Avanta i dwa nadkola i jeszcze tomkom1 jechał za mną na tylnim siedzeniu. Wyobraź sobie sejka wypakowanego 2 kabanami i gratami do Audi.Słonik pisze:Espe dokładnie, to taki mały avancik i nawet pakowny jak avant
Wyobrażam sobie :lol:Słonik napisał/a:
Espe dokładnie, to taki mały avancik i nawet pakowny jak avant
No ja w swoim avanciku wyobraź sobie wiozłem kiedyś zderzak do swojego Avanta i dwa nadkola i jeszcze tomkom1 jechał za mną na tylnim siedzeniu. Wyobraź sobie sejka wypakowanego 2 kabanami i gratami do Audi.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2013, 21:32 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: