no teraz widze że jest różnica ale dalej biednie to wygląda. Kierunki od avanta ciężko dostać ale chiniole są tak tanie że można śmiało brać a w między czasie szukać ori od avanta.
mi sie podoba projekt zadka w audi tylko lotka w kolor i kierunki od awanta albo folia czerwona bo motip to dużo ebania matowanie malowanie kilka warstw i polerowanie i rysy widać a na foli jest git i się nie rysuje
chinoli nie chce, to wole już na malowanych jeździć, ojciec ma w swoich chinole przez rok były czerwone teraz są tak zmatowione że bedzie zakładał zwykłe pomarańczowe.A te od avanta faktycznie ciężko trafić, i ludzie nieraz chore pieniądze za nie chcą.
Co do spoilera musi być ten bo pod środkową nóżką są dwie ładne dziury na śruby, a jak mam malować klapę po to by spoiler wywalić to wole spreżyny kupić -40 bo to jest następny cel po tym jak rozpórkę założę.
Jak będą 4ery alufelgi i nawoskowany lakier to powinno Wam sie bardziej podobać, bo dla mnie jest ok ale to moja opinia :mrgreen:
jak chcesz obniżać auto to zainwestuj w gwint bo zapłacisz za gwinta od pasata b3 400zl przeróbka 100zl i masz regulowane zawieszenie bardzo łatwe ja zawsze chętnie pomogę to nie tajemnica
Dostałem pogróżki że jak nie dam znaczków to auto pójdzie z dymem wiec założyłem ale te ori co sie nie błyszcza, tzn są "spatynowane" bo te błyszczące były za nowoczesne jak na 25letnie auto :lol:
Ale rozpórke i tak załoze żeby sie fura nie rozjechała czasem <ok>
pawelrybak15 pisze:Spróbuj denaturatem zmyć, może się uda.
Nie schodzi <ok>
Powychodziły mi babole lakiernicze po zimie, widac że cała dupa była malowana, żeby ta zima sie skonczyła wreszcie to szpachel i biteks pójdą w ruch <ok>
GerB3, Straciłeś czas i pieniadze na zabawy z motipem. Lepszą opcją byłaby folia do lamp, Ładnie szybko i przyjemnie, a do tego zrywasz w minutę jak Ci się znudzi <ok>
No i kiedy w końcu zglebisz ją, bo już się od 4 lat doczekać nie mogę. Z resztą z kołem jest ta sama historia Mam cicha nadzieję, że będzie to motywacją do działania
Ja i tak tego motipa nie mogę zmyć niczym bo dobrze pomalowałem, wiec będę z nim jeździł, dla mnie ładniej od kierunków pomarańczowych wygląda. To jest za stary dziad żeby dawac 100zł lub wiecej za kierunki z avanta. Jak te mi sie znudzą lub uszkodzą to kupie nowe pomarańczowe po 28zł.
A za czarne tresery/hella black ceny też kosmiczne są, do golfa II kupiłem za 40zł w idealnym stanie, ale to golf w końcu :lol: