Audi b4 Cabriolet SPRZEDANA!!
kolor beznadziejny,fotele pasuja jak swini siodlo,pomaranczowe kierunki plus przyciemniane tylne lampy-kwalifikuje sie na wiocha.pl.Stickery to samo.Plus za serwis i checi,jednak poprzegladaj profile,popatrz,jak sie robi auta i posluchaj rad kolegow.Widze ze nowy jestes i zapalu w tobie wiele.Wiec napieraj wlasciwa droga
jeżeli zdecydowałeś się na fotele koloru czerwonego ( trochę słabe połączenie z zielonym ) to możesz zmienić kolor listew bocznych na czerwone + dekor poduchy też z tego samego koloru. Zresztą nie tak dawno zmieniałeś na czarne i fajnie to wyszło, byłem na tak . Dorzucisz do tego mieszek ze skóry czerwonej o takim samym odcieniu jak fotele i będzie pasowało... Podejrzewam że zdecydowałeś się na te czerwone fotele bo wpadły ci za dobre pieniądze i są lepsze od ori... ja bym jednak wrócił do seri tych zielonych bo fajnie zgrywaja się z całością. Jedynie bo bym zrobił to kupił oryginalne gąbki boczne (siedziska lub oparcia) w serwisie Audi i wyrezał fotel. Po tym masz normalnie nóweczkę <ok> Jak chcesz to mogę podać ci numery części :mrgreen:
Plan jest taki by dorzucic troszke czerwieni do środka: Czerwona nić ktora będzie przy obszywaniu mieszka i kierownicy, czerwone obszycie wycieraczek i takie inne delikatne detale. Powiedz mi jakby wyglądały czerwone dekory i mieszek w kolorze czerwonym... porażka totalna, a te zdjęcie z fotelami na pokładzie jest bardzo ch**owej jakości i moze to tak az brzydko wygląda, lecz w rzeczywistości nie jest tak tragicznie Tylna kanapa idzie do obszycia i pare pierdół w czerwien do tego felgi tez pójdą w ciemna czerwien, nie będzie źle Ale jak narazie planów jest dużo, za to czasu bardzo mało :cry:
[ Dodano: 2013-04-08, 19:10 ]
Delikatna sesyjka z umierającym, lecz do uratowania BMW e46 :cry:
[ Dodano: 2013-04-08, 19:10 ]
Delikatna sesyjka z umierającym, lecz do uratowania BMW e46 :cry:
fotele wyglądają bardzo fajnie i są na pewno mega wygodne <ok> ale za mało dodatków czerwonego... :-| tak jak pisałem wcześniej... obklej czerwoną alcantarą same dekory + zrób coś tylną kanapą. Swoje stare fotele sprzedaj włącznie z tylna kanapą a do swojego wrzuć kanapę czarną, czerwona z Audi raczej odpada bo kolor ma na pewno inny odcień....
Ogólnie brawo za moda <ok> ps. od czego są te fotele?? od Alfy gtv??
ja na twoim miejscu zainwestowałbym i obszyłbym tylną kanapę w kolorze zbliżony do foteli , tak żeby to miało ręce i nogi , bo czarna kanapa w mojej ocenie też sprawy nie załatwi . Fajnie to wygląda <ok>DEDHI pisze:fotele wyglądają bardzo fajnie i są na pewno mega wygodne <ok> ale za mało dodatków czerwonego... :-| tak jak pisałem wcześniej... obklej czerwoną alcantarą same dekory + zrób coś tylną kanapą. Swoje stare fotele sprzedaj włącznie z tylna kanapą a do swojego wrzuć kanapę czarną, czerwona z Audi raczej odpada bo kolor ma na pewno inny odcień....
Fotele przednie beda czarne ale to temat na pozniej. Teraz sa wazniejsze sprawy na glowie
[ Dodano: 2013-06-12, 20:45 ]
Malutki UPDATE!
Po pół roku szukania w końcu są... lampy US Cabrio :mrgreen:
Jeszcze tylko blenda (chętnie kupie czarną) i customowa rejestracja od ago i gotowe
Ponadto w samochodzie zostały polakierowane na nowo zderzaki listwy błotnik przedni i drzwi kierowcy małe spy foto z mojej pracy PS Stickery zniknęły wkoncu :mrgreen:
Dodam że są to zdjęcia po malowaniu, ale jeszcze nie po polerowaniu
W samochodzie wysiadły niestety amortyzatory, więc postanowiłem zaopatrzyć się w nowe 4 sztuki, niestety sprzedawca chyba jest zakochany i wysłał mi tylko przednie 2 sztuki, na tył musze czekać aż sprowadzą z niemiec (podobno max 3 dni trzeba czekac... zobaczymy:lol: ) Postanowiłem kupić sportowe tanie amortyzatory TA Technix zważywszy na to, iż właśnie takie amortyzatory teraz posiadam i jeżdzi mi się dośc przyjemnie
Jakość do ceny uważam za wporządku
Jeżeli wymieniam amortyzatory przydało by się wymienic także mocowania amortyzatora, moje są juz tak zatarte ze się kręcą przy skręcaniu i poduszki są oberwane i amortyzator wali w kielich.. Zdecydowałem się na lemfordera, zobaczymy co to będzie. Jak będzie kupa to kupimy BOGE :mrgreen:
[ Dodano: 2013-06-12, 20:45 ]
Malutki UPDATE!
Po pół roku szukania w końcu są... lampy US Cabrio :mrgreen:
Jeszcze tylko blenda (chętnie kupie czarną) i customowa rejestracja od ago i gotowe
Ponadto w samochodzie zostały polakierowane na nowo zderzaki listwy błotnik przedni i drzwi kierowcy małe spy foto z mojej pracy PS Stickery zniknęły wkoncu :mrgreen:
Dodam że są to zdjęcia po malowaniu, ale jeszcze nie po polerowaniu
W samochodzie wysiadły niestety amortyzatory, więc postanowiłem zaopatrzyć się w nowe 4 sztuki, niestety sprzedawca chyba jest zakochany i wysłał mi tylko przednie 2 sztuki, na tył musze czekać aż sprowadzą z niemiec (podobno max 3 dni trzeba czekac... zobaczymy:lol: ) Postanowiłem kupić sportowe tanie amortyzatory TA Technix zważywszy na to, iż właśnie takie amortyzatory teraz posiadam i jeżdzi mi się dośc przyjemnie
Jakość do ceny uważam za wporządku
Jeżeli wymieniam amortyzatory przydało by się wymienic także mocowania amortyzatora, moje są juz tak zatarte ze się kręcą przy skręcaniu i poduszki są oberwane i amortyzator wali w kielich.. Zdecydowałem się na lemfordera, zobaczymy co to będzie. Jak będzie kupa to kupimy BOGE :mrgreen:
-
- Forum Audi 80