Mamy nowego moderatora? :-)
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Mamy nowego moderatora? :-)
Widzę, że mamy nowego moderatora na forum
. Cieszę się, bo coraz więcej postów i wątków, a do tego doszły ostatnie problemy z serwerem i czasem nie bardzo już się mogłem połapać.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Przepraszam, ale w ferworze walki z padającym forum nie miałem kiedy napisać. Zawsze trafiałem na błąd bazy.
Nowy moderator koko666 o ile dobrze jego Nick wymieniam jest moderatorem tylko i wyłącznie działu Car Audio.
Widząc, że zna się na rzeczy i widząc wielu piszących totalne idiotyzmy tj Audi_A6 i Oofol pomyślałem, że warto aby ktoś tam gasił ich chorą wyobraźnię.
Pogadałem na gg z koko666 i dałem mu moderatora.
Zerknijcie na kilka tematów w CA i moje sprzeczanie się z Audi_A6, jego posty typu ciężka membrana czy szereg innych głupot.
Nie wiem czy Wy pamiętacie, ale ja tak. Audi_A6 pierwsze kroki w kierunku Car Audio stawiał u nas na forum. Ode mnie dowiadywał się szereg podstaw, a teraz nie mając wiedzy pisze głupoty.
Nie każdy musi mieć wiedzę, ale prowadzanie w błąd userów to bardzo zła sprawa.
Pozdrawiam
Nowy moderator koko666 o ile dobrze jego Nick wymieniam jest moderatorem tylko i wyłącznie działu Car Audio.
Widząc, że zna się na rzeczy i widząc wielu piszących totalne idiotyzmy tj Audi_A6 i Oofol pomyślałem, że warto aby ktoś tam gasił ich chorą wyobraźnię.
Pogadałem na gg z koko666 i dałem mu moderatora.
Zerknijcie na kilka tematów w CA i moje sprzeczanie się z Audi_A6, jego posty typu ciężka membrana czy szereg innych głupot.
Nie wiem czy Wy pamiętacie, ale ja tak. Audi_A6 pierwsze kroki w kierunku Car Audio stawiał u nas na forum. Ode mnie dowiadywał się szereg podstaw, a teraz nie mając wiedzy pisze głupoty.
Nie każdy musi mieć wiedzę, ale prowadzanie w błąd userów to bardzo zła sprawa.
Pozdrawiam
- Danek
- Forum Audi 80

- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Rzeczywiście, dość często śledzę Twoje boje z Audi_A6 i wydaje mi się że Audi więcej teoretyzuje niż ma praktycznej wiedzy. A i teoria u tego Pana zaczyna się od znajomości marek, a nie podstaw elektrotechniki, ale cóż tacy ludzie również się zdarzają
. Natomiast popieram Twoją decyzję bo sam nie uważam się za znawcę w tej dziedzinie (choć podstawy jako takie mam
) i wolę się nie wypowiadać właśnie po to by nie wprowadzić kogoś w błąd. M.in. dlatego raczej nie wtrącam się w dyskusje prowadzone w tym dziale, bo mam świadomość, że są na tym forum o wiele lepsi ode mnie
.
Natomiast co do argumentacji Audi_A6 w niektórych postach i jego stylu wypowiedzi to faktycznie przegina.
Natomiast co do argumentacji Audi_A6 w niektórych postach i jego stylu wypowiedzi to faktycznie przegina.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
A ja nawet nie wiem kto to ten Koko, pierwszy raz widze nicka. Może dlatego, ze dla mnie dział CA jakby nie istniał.
Nie ma to jak standardowa Audi Gamma i 6 fabrycznych głośników <cieszy>
Co do Audi_A6 czasem wypowiada się zadziornie, ale nieraz kupowałem od niego części i jestem zadowolony z usług
Nie ma to jak standardowa Audi Gamma i 6 fabrycznych głośników <cieszy>
Co do Audi_A6 czasem wypowiada się zadziornie, ale nieraz kupowałem od niego części i jestem zadowolony z usług
A ja bym proponował żeby kolega amcataudio miał tez jakis wpływ na CAR AUDIO poniewaz od dłuższego czasu mam z nim kontakt i naprawde jest kumaty w świecie Car Audio brał udział w wielu zawodach i zajmował czołowe miejsca i kilka aut juz nagłaśniał. Co wy na to :?:
Wydaje mi sie ze nadałby sie jako mod w tym dziale, czekam na wasze opinie
Wydaje mi sie ze nadałby sie jako mod w tym dziale, czekam na wasze opinie