[Audi Cabrio] 2.8 V6 by wysio - last photo p.5
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
A ja jednak spróbuje podpiąć po wzmak tylko tylne głośniki, ja tam audiofilem nie jestem, a mam nadzieje że trochę mi podciągnie ten wzmak ogólne brzmienie w aucie
[ Dodano: 2013-04-14, 13:15 ]
Tym co było pod ręką, udało mi się dokładnie określić położenie wzmaka wg mnie :mrgreen:
[ Dodano: 2013-04-14, 13:15 ]
Tym co było pod ręką, udało mi się dokładnie określić położenie wzmaka wg mnie :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 maja 2013, 19:35 przez Kolczat, łącznie zmieniany 1 raz.
Weekend majowy będzie na poskładanie reszty puzzli, powyżej efekt pracy praktycznie do 1 w nocy w poniedziałek (nowe tuleje końcówki, zregenerowany gwint kw i inne pierdoły w zawieszeniu) :mrgreen: regulacji jest jeszcze co najmniej 4 cm
Ostatnio zmieniony 04 maja 2013, 19:33 przez wysio, łącznie zmieniany 1 raz.
cały weekend majowy spędzony przy aucie , wymieniony płyn od wspomagania , zawieszenie spasowane ( prawie ) z 18nastkami , lampy rozebrane i złożone od podstaw ( zregenerowane odbłyśniki , nowe uszczelki pod kloszami ) są jak nowe , założony ori czujnik do temepratury , założyłem cały system audio , zabudowa w podłodze bagażnika , 16,5cm Hertz na tył z syczkami teraz muszę posiedzić nad wysterowaniem tego gdyż radio ma sporo funkcji które muszę rozgryźć . W tym tygodniu zakładam lusterka , nowe zderzaki , wydech końcowy i jak narazie to tyle będzie z grubszych robót <ok> Nie spie tyram od rana do wieczora słońce za oknem a auto musi jeździć w swoim szyku :mrgreen:POOREK pisze:lecimy, nie śpimy <ok> co nowego?
[ Dodano: 2013-05-21, 21:14 ]
małe spy foto , auto przed detailingiem
nie wiem jeszcze jaka jest zależność z kierunkami ale tomziel również w 2000r nie posiada kierunków , co do auta muszę znaleźć czas i poddać go zabiegom kosmetycznym bo przy froncie prac które były robione ogólnie nie jest pierwszej czystości . Co do zmian to został wspwany tłumik końcowy , bagażnik ogarnięty wzmacniacz zamontowany na stelażu , zaciski lada moment zostaną poddane malowaniu i jak narazie to tyle prac .HoJoS pisze:nie we wszystkich bylyPOOREK pisze:yessss <ok> czy ja dobrze widzę że nie masz kierunków w błotnikach :?:
Seria to to nie jest i jak narazie nie będzie , szykuje jakąś sensowną sesje dla auta bo te fotki z kalkulatora to nie oddają tego co jest na serio , z nowości zakupiłem nowe dywaniki od gruszka z forum i wydaje mi się fajny zakup .ATLAS pisze:Lepiej bez kierunków. Znam osobę, która specjalnie lakierowała nielakierowane nigdy błotniki, by się pozbyć tego gówna
Dawaj, dawaj wysio, bo na tej fotce wygląda jak seria z innymi kołami i lusterkami.
[ Dodano: 2013-06-04, 20:07 ]